Рецепт Салат «Кали» фото

Салат «Кали»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Субпродукти , Фрукти , Авокадо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви в пошуках смачного і оригінально оформленого страви, тоді пропоную вашій увазі салат"Кали" , який можна приготувати на святковий стіл.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування салату"Кали" насправді дуже простий. Для початку необхідно відварити креветки в злегка підсоленій воді (можна додати лавровий лист і запашний перець для аромату) і поставити варити яйця.

2. Тим часом можна нарізати невеликими кубиками крабові палички.

3. Огірок вимити і просушити. Нарізати кубиками.

4. Готові креветки злегка остудити і очистити.

5. Від моркви відрізати дві третини і натерти на середній терці.

6. Зварені круто яйця остудити і очистити. Відокремити білки від жовтків. Білки нарізати кубиками.

7. У салатник викласти натерту моркву, яйця, креветки і крабові палички, огірки. Додати майонез. Посолити і поперчити за смаком.

8. На плоску тарілку викласти салат, розрівняти.

9. Жовтки розім'яти виделкою і викласти верхнім шаром.

10. Сир для тостів розділити на чотири частини. Відкладений шматочок моркви нарізати на маленькі брусочки.

11. Зверху салату викладати загорнуті конвертиком шматочки сиру. Всередину кожного вкласти шматочок моркви. Прикрасити салат свіжою зеленню.

Неймовірно гарне та дуже смачний салат"Кали" в домашніх умовах готовий до подачі.

  • Креветки - 200 грам
  • Крабові палички - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 5 штук
  • Огірок - 1 штука
  • Сир для тостів - 6 штук
  • Майонез - 150 грам
  • Зелень - 10 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування салату"Кали" насправді дуже простий. Для початку необхідно відварити креветки в злегка підсоленій воді (можна додати лавровий лист і запашний перець для аромату) і поставити варити яйця.

2. Тим часом можна нарізати невеликими кубиками крабові палички.

3. Огірок вимити і просушити. Нарізати кубиками.

4. Готові креветки злегка остудити і очистити.

5. Від моркви відрізати дві третини і натерти на середній терці.

6. Зварені круто яйця остудити і очистити. Відокремити білки від жовтків. Білки нарізати кубиками.

7. У салатник викласти натерту моркву, яйця, креветки і крабові палички, огірки. Додати майонез. Посолити і поперчити за смаком.

8. На плоску тарілку викласти салат, розрівняти.

9. Жовтки розім'яти виделкою і викласти верхнім шаром.

10. Сир для тостів розділити на чотири частини. Відкладений шматочок моркви нарізати на маленькі брусочки.

11. Зверху салату викладати загорнуті конвертиком шматочки сиру. Всередину кожного вкласти шматочок моркви. Прикрасити салат свіжою зеленню.

Неймовірно гарне та дуже смачний салат"Кали" в домашніх умовах готовий до подачі.

Схожі рецепти