Печиво без борошна
(покроковий рецепт з фото)
П'ємо чай разом з хрустким, солодким і легким печивом! Вам однозначно стане в нагоді цей простий рецепт печива без борошна, коли язик зайде про випічці.
По суті це печиво виходить пісочним. Я люблю його готувати, адже це просто і бюджетно. Та й борошно якось не завжди вдома є. Хоча, можна також для приготування печива без борошна використовувати не мигдаль, а миндальную борошно. Хай щастить!
- Мигдаль - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Апельсинова цедра - 1 штука
- Ванільна есенція - 5 капель
- Цукрова пудра - За смаком
Мигдаль обшпарити, подрібніть в блендері кілька разів. Це і буде мука мигдальна.
Яйце збиваємо з апельсиновою цедрою (одного апельсина буде досить).
Яйце збиваємо з апельсиновою цедрою (одного апельсина буде досить).
Тепер додаємо частину мигдалю і есенцію, перемішуємо.
Всипаємо борошно, перемішуємо все ретельно. Тісто буде ліпковатим і схожим на кашу.
Формуємо кульки розміром з волоський горіх.
Я зазвичай одні кульки в цукрі вивалюю.
Інші в цукровій пудрі.
Накрийте деко папером для випічки, відправте печиво без борошна в духовку на 15-18 хвилин при 170 З.
Ву-аля! Ось печиво без борошна і готово.
Їмо з чаєм, з кавою, з чим завгодно.
Їмо з чаєм, з кавою, з чим завгодно.