Печиво «бамбукові палички»
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом дуже цікавого і смачного печива "бамбукові палички" . Готується воно просто і дуже швидко. Результат вас точно порадує!
Якщо хочеться приготувати до чаю або до кави щось нове і незвичайне, рекомендую приготувати це печиво, яке називається "бамбукові палички" . Готувати його зовсім нескладно і обов'язково подавайте його з шоколадним соусом. Як приготувати таке печиво, детально розказано в покрокової інструкції до рецептом.
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор білий - 1 Чайна ложка
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 100 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Рослинна олія - 300 мілілітрів
- Шоколад - 30 грам
- Жирні вершки - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти для приготування печива.
У сотейник покладіть вершкове масло, щіпку солі і чайну ложку білого цукру.
Додайте воду.
Всипте борошно.
Розмішайте до однорідного стану.
Вбийте два яйця.
Вмішайте яйця в тісто, тісто має стати гладким і еластичним.
Перекладіть тісто в кондитерський мішок.
Розігрійте в сковороді рослинне масло, видавлюйте смужки тесту і обсмажуйте до готовності.
Готове печиво ще гарячим обваляйте в коричневому цукрі, можна обваляти в білому цукрі з додаванням кориці.
Для приготування шоколадного соусу розтопіть в мікрохвильовій печі 30 грам шоколаду зі столовою ложкою жирних вершків, робіть це короткими імпульсами по 15 секунд.
Подавайте печиво "бамбукові палички" з теплим шоколадним соусом, умочуйте печиво в соус і насолоджуйтеся прекрасним смаком. Таке печиво особливо подобається дітям! Можна ще до подачі вмочити кінчики печива в шоколад і дати йому застигнути, це теж дуже цікавий і смачний варіант подачі.