Рецепт Печиво «бамбукові палички» фото

Печиво «бамбукові палички»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Печиво

Ділюся рецептом дуже цікавого і смачного печива "бамбукові палички" . Готується воно просто і дуже швидко. Результат вас точно порадує!

Якщо хочеться приготувати до чаю або до кави щось нове і незвичайне, рекомендую приготувати це печиво, яке називається "бамбукові палички" . Готувати його зовсім нескладно і обов'язково подавайте його з шоколадним соусом. Як приготувати таке печиво, детально розказано в покрокової інструкції до рецептом.

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор білий - 1 Чайна ложка
  • Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Борошно - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Рослинна олія - 300 мілілітрів
  • Шоколад - 30 грам
  • Жирні вершки - 1 Ст. Ложка
печиво
Підготуйте інгредієнти для приготування печива.
печиво
У сотейник покладіть вершкове масло, щіпку солі і чайну ложку білого цукру.
печиво
Додайте воду.
печиво
Всипте борошно.
печиво
Розмішайте до однорідного стану.
печиво
Вбийте два яйця.
печиво
Вмішайте яйця в тісто, тісто має стати гладким і еластичним.
печиво
Перекладіть тісто в кондитерський мішок.
печиво
Розігрійте в сковороді рослинне масло, видавлюйте смужки тесту і обсмажуйте до готовності.
печиво
Готове печиво ще гарячим обваляйте в коричневому цукрі, можна обваляти в білому цукрі з додаванням кориці.
печиво
Для приготування шоколадного соусу розтопіть в мікрохвильовій печі 30 грам шоколаду зі столовою ложкою жирних вершків, робіть це короткими імпульсами по 15 секунд.
печиво
Подавайте печиво "бамбукові палички" з теплим шоколадним соусом, умочуйте печиво в соус і насолоджуйтеся прекрасним смаком. Таке печиво особливо подобається дітям! Можна ще до подачі вмочити кінчики печива в шоколад і дати йому застигнути, це теж дуже цікавий і смачний варіант подачі.

Схожі рецепти