Печиво «палички» з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати ароматне печиво "палички" з корицею. Готується воно дуже просто, з листкового тіста. Коричний аромат і смак нікого не залишить байдужим. Спробуйте!
Це неймовірно смачне печиво, яке летить зі столу вмить! Готувати печиво за таким принципом можна абсолютно з різними начинками. Наприклад, з маком, джемом / варенням, тертими яблуками, сумішшю прянощів: імбир, обкладинка, цитрусовая цедра і коричневий цукор. Пробуйте!
- Листкове тісто - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Коричневий цукор - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
1. Розкачайте лист листкового тіста і поріжте на смужки. Змастіть тісто збитим яйцем, посипте зверху цукром, корицею і ваніліном.
2. Закрутіть кожну смужку в спіраль і викладіть на деко.
3. Змастіть печива збитим яйцем.
4. Випікайте палички в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15 хвилин. Приємного чаювання!