Печиво «палички кориці»
(покроковий рецепт з фото)
Пряні, ароматні і дуже апетитні печива, повз яких не пройде навіть байдужий до солодощів. Озбройтеся всього парою інгредієнтів і побалуйте своїх домочадців печивом "палички кориці" .
Пропоную приготувати ароматне і цікаве печиво «Палички кориці». Своїм виглядом печиво дійсно нагадує палички кориці - таке ж тверде і хрустке і має коричнева смак і аромат. Таке печиво дуже підходить для того, щоб пригостити гостей і рідних під час новорічно-різдвяних свят, адже зимові свята асоціюються з різноманітними прянощами, серед яких почесне місце займає, в тому числі, обкладинка.
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Цукор - 1/4 склянки
- Обкладинка - 2 Ст. Ложки
- Яйця курячі - 1 штука
- Ванільний цукор - 1 щіпка
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
Помістіть дріжджі і цукор в маленьку миску, додайте теплу воду. Поки набухають дріжджі, нагрійте молоко і додайте туди масло. Окремо збийте яйце і відправте його до молока з маслом. У великій ємності змішайте борошно, сіль і цукор, після чого введіть в борошно молочну суміш і дріжджі.
Замісити тісто і дайте йому відпочити 30 хвилин.
Замісити тісто і дайте йому відпочити 30 хвилин.
Змішайте корицю і коричневий цукор.
Розкачайте тісто в пласт, змастіть розм'якшеним вершковим маслом. Присипте сумішшю кориці і цукру.
Розріжте тісто на смужки.
Складіть смужки навпіл.
Візьміть тісто за кінці і скрутіть смужки.
Випікайте заготовки в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.