Рецепт Шарлотка без кориці фото

Шарлотка без кориці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Шарлотка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Яблука дійсно чудово поєднуються з корицею, проте далеко не всім її смак і аромат до душі. Саме тому я пропоную простий і смачний варіант традиційного пирога без зайвих спецій.

Опис приготування:

Будемо вчитися, як приготувати шарлотку без кориці. Насправді рецепт нескладний і дуже швидкий в процесі. Що стосується яблук, то я рекомендую вибирати щільні і кислуваті, на мій погляд вони найкраще підходять для пирога. Перед подачею можна присипати його цукровою пудрою, але обережно, шарлотка досить солодка!

  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйце - 3 штуки
  • Яблуко - 3 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1
Відразу ж можна включати духовку і розігрівати її до 180 градусів. Жароміцних форму змажте маслом і присипте дрібкою борошна.
2
Яйця з'єднайте з цукром і збийте до пишності.
3
Додайте невеликими порціями просіяне борошно і розпушувач, продовжуючи збивати. Тісто має бути повітряним!
4
Яблука вимийте, обсушити, видаліть серцевину (при бажанні можна очистити від шкірки) і наріжте тонкими скибочками.
5
На дно форми викладіть яблука. Можна додати пару ложок соку лимона або трохи цукру, наприклад.
6
Вилийте зверху тісто (акуратно) і відправте форму в духовку приблизно на годинку.
7
Коли з'явилася апетитна рум'яна кірочка, sharlotka готовий.

Схожі рецепти