«шарлотка» без глютену
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з Безглютенові рецептами, які для багатьох досить актуальні, хочу запропонувати додати цей простий варіант, як приготувати "шарлотку" без глютену. Смачно, ситно, апетитно. Пробуйте!
Зараз в магазинах досить часто можна зустріти безглютенові суміші для випічки. Їх сміливо можете використовувати, якщо під рукою немає необхідних інгредієнтів. Яблука в начинці можна доповнити корицею для аромату, а якщо вони солодкуваті, але збризніть додатково соком лимона. Чудовий варіант випічки для всієї родини!
- Рисове борошно - 45 грам
- Соєве борошно - 15 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 15 грам
- Ванільний цукор - 5 грам
- Цукор - 70 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка (по бажанню)
- Яйце - 3 штуки
- Яблуко - 2 штуки(+ лимон за смаком)
1
У глибокій мисці з'єднайте рисову і соєве борошно, кукурудзяний крохмаль і ванільний цукор. Перемішайте.
2
Духовку розігрійте до 170 градусів. Яблука очистіть і наріжте часточками.
3
Яйця збийте з цукром пару хвилин.
4
Дно жароміцної форми застеліть пергаментом. Викладіть яблука рівним шаром. За бажанням присипте корицею або полийте соком лимона.
5
До збитих яєць всипте сухі інгредієнти, перемішайте до однорідності і вилийте в форму.
6
Надішліть форму в духовку і випікайте хвилин 40 до готовності (перевіряйте готовність сірником або зубочисткою).
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!