Палички з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування паличок з цукром і корицею.
За цим рецептом у вас вийде 36 хрустких паличок. Замість кориці і цукру ви можете спробувати використовувати начинку з тертого сиру Пармезан або мигдалю.
- Заморожене листкове тісто, пакет (2 список) - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Склянка
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
1. У середній мисці змішати цукор з корицею, залишити в сторону. Дати листам листкового тіста розморозитися при кімнатній температурі. Розігріти духовку до 200 градусів і вистелити 2 дека пергаментним папером або силіконовими килимками. Відталі листи листкового тіста розкачати в прямокутники розміром близько 30х50 см, змастити їх збитим яйцем.
2. Висипати половину використовуваної начинки на один лист тіста, а що залишилася начинку - на інший аркуш.
3. Згорнути кожен аркуш навпіл і розкачати знову, поки у вас не вийдуть прямокутники розміром 35х40 см.
4. Розрізати кожен лист на 18 смужок завтовшки 2 см.
5. Скрутити смуги спіраллю і покласти їх на підготовлені листи, залишивши відстань близько 1 см між кожною смугою.
6. Випікати протягом 20-25 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Готові палички викласти на стійку і дати охолонути до кімнатної температури.