Рецепт Палички з корицею фото

Палички з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Палички
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування паличок з цукром і корицею.

Опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 36 хрустких паличок. Замість кориці і цукру ви можете спробувати використовувати начинку з тертого сиру Пармезан або мигдалю.

  • Заморожене листкове тісто, пакет (2 список) - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Склянка
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
палички з корицею - фото крок 1
1. У середній мисці змішати цукор з корицею, залишити в сторону. Дати листам листкового тіста розморозитися при кімнатній температурі. Розігріти духовку до 200 градусів і вистелити 2 дека пергаментним папером або силіконовими килимками. Відталі листи листкового тіста розкачати в прямокутники розміром близько 30х50 см, змастити їх збитим яйцем.
палички з корицею - фото крок 2
2. Висипати половину використовуваної начинки на один лист тіста, а що залишилася начинку - на інший аркуш.
палички з корицею - фото крок 3
3. Згорнути кожен аркуш навпіл і розкачати знову, поки у вас не вийдуть прямокутники розміром 35х40 см.
палички з корицею - фото крок 4
4. Розрізати кожен лист на 18 смужок завтовшки 2 см.
палички з корицею - фото крок 5
5. Скрутити смуги спіраллю і покласти їх на підготовлені листи, залишивши відстань близько 1 см між кожною смугою.
палички з корицею - фото крок 6
6. Випікати протягом 20-25 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Готові палички викласти на стійку і дати охолонути до кімнатної температури.

Схожі рецепти