Печінка з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Просте блюдо для буденного обіду або вечері. До нього ідеально підійдуть солоні огірочки. Швидко, бюджетно, смачно.
Картоплю можна заздалегідь відварити, а потім обсмажити. Або просто подати відварну картоплю, як ви бажаєте. Печінка смажимо традиційно з цибулею. Можна до цього дуету додати і морква.
- Картопля відварна в мундирі - 6 штук
- Печінка куряча - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
Курячу печінку промити під проточною водою. Нарізати невеликими шматочками.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
На рослинному маслі обсмажити печінку.
До обсмаженої печінки додайте ріпчасту цибулю і перемішайте. Підлити трохи водички і тушкуйте під кришкою до готовності печінки. Поки печінка готується, очищаємо і нарізаємо картоплю. Форма нарізки на ваш смак.
Картопля додайте до печінки. Перемішайте. Тушкуємо все 5 хвилин. Блюдо солимо, перчим. Доводимо до смаку і вимикаємо.
Подаємо до столу. Смачного.