Рецепт Печінка з картоплею фото

Печінка з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Просте блюдо для буденного обіду або вечері. До нього ідеально підійдуть солоні огірочки. Швидко, бюджетно, смачно.

Опис приготування:

Картоплю можна заздалегідь відварити, а потім обсмажити. Або просто подати відварну картоплю, як ви бажаєте. Печінка смажимо традиційно з цибулею. Можна до цього дуету додати і морква.

  • Картопля відварна в мундирі - 6 штук
  • Печінка куряча - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
печінка з картоплею - фото крок 1
Курячу печінку промити під проточною водою. Нарізати невеликими шматочками.
печінка з картоплею - фото крок 2
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
печінка з картоплею - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажити печінку.
печінка з картоплею - фото крок 4
До обсмаженої печінки додайте ріпчасту цибулю і перемішайте. Підлити трохи водички і тушкуйте під кришкою до готовності печінки. Поки печінка готується, очищаємо і нарізаємо картоплю. Форма нарізки на ваш смак.
печінка з картоплею - фото крок 5
Картопля додайте до печінки. Перемішайте. Тушкуємо все 5 хвилин. Блюдо солимо, перчим. Доводимо до смаку і вимикаємо.
печінка з картоплею - фото крок 6
Подаємо до столу. Смачного.

Схожі рецепти