Рецепт Печінка, тушкована з картоплею фото

Печінка, тушкована з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Печінка , Яловича печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Яловича печінка, тушкована з картоплею - відмінне блюдо, яке можна подавати навіть до святкового столу! готується просто, а виходить дуже смачно! Спробуйте самі!

Опис приготування:

Думаєте, що приготувати на обід? Приготуйте печінку, тушковану з картоплею за цим рецептом! Для цього вам будуть потрібні лише легкодоступні продукти і трохи часу. Блюдо виходить дуже смачним і ситним - Ви до відвалу нагодуйте ним усю родину! Отже, ділюся рецептом приготування печінки, тушкованої з картоплею!

1. Для початку в підсоленій воді відварюємо яловичу печінку.

2. У той же час відварюємо картоплю до напівготовності. Відвар не виливаємо, він нам ще знадобиться.

3. Даємо їй злегка охолонути, потім вирізаємо жилки і плівки. Нарізаємо м'ясо соломкою.

4. Картоплю нарізаємо брусочками.

5. Лук і солоні огірки нарізаємо кільцями або півкільцями.

6. Далі викладаємо у форму для запікання печінку, картопля і огірки з цибулею. Солимо і перчимо. Наливаємо в форму трохи картопляного відвару.

7. Відправляємо форму в розігріту духовку і запікаємо печінку з картоплею при температурі 200 градусів. Блюдо вважається готовим, коли відвар википів, а картопля зарум'яниться. Смачного!


  • Печінка - 600 грам (яловича)
  • Картопля - 6 штук (великий)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Солоні огірки - 2-3 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Думаєте, що приготувати на обід? Приготуйте печінку, тушковану з картоплею за цим рецептом! Для цього вам будуть потрібні лише легкодоступні продукти і трохи часу. Блюдо виходить дуже смачним і ситним - Ви до відвалу нагодуйте ним усю родину! Отже, ділюся рецептом приготування печінки, тушкованої з картоплею!

1. Для початку в підсоленій воді відварюємо яловичу печінку.

2. У той же час відварюємо картоплю до напівготовності. Відвар не виливаємо, він нам ще знадобиться.

3. Даємо їй злегка охолонути, потім вирізаємо жилки і плівки. Нарізаємо м'ясо соломкою.

4. Картоплю нарізаємо брусочками.

5. Лук і солоні огірки нарізаємо кільцями або півкільцями.

6. Далі викладаємо у форму для запікання печінку, картопля і огірки з цибулею. Солимо і перчимо. Наливаємо в форму трохи картопляного відвару.

7. Відправляємо форму в розігріту духовку і запікаємо печінку з картоплею при температурі 200 градусів. Блюдо вважається готовим, коли відвар википів, а картопля зарум'яниться. Смачного!

Схожі рецепти