Печінка, тушкована з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Яловича печінка, тушкована з картоплею - відмінне блюдо, яке можна подавати навіть до святкового столу! готується просто, а виходить дуже смачно! Спробуйте самі!
Думаєте, що приготувати на обід? Приготуйте печінку, тушковану з картоплею за цим рецептом! Для цього вам будуть потрібні лише легкодоступні продукти і трохи часу. Блюдо виходить дуже смачним і ситним - Ви до відвалу нагодуйте ним усю родину! Отже, ділюся рецептом приготування печінки, тушкованої з картоплею!
1. Для початку в підсоленій воді відварюємо яловичу печінку.
2. У той же час відварюємо картоплю до напівготовності. Відвар не виливаємо, він нам ще знадобиться.
3. Даємо їй злегка охолонути, потім вирізаємо жилки і плівки. Нарізаємо м'ясо соломкою.
4. Картоплю нарізаємо брусочками.
5. Лук і солоні огірки нарізаємо кільцями або півкільцями.
6. Далі викладаємо у форму для запікання печінку, картопля і огірки з цибулею. Солимо і перчимо. Наливаємо в форму трохи картопляного відвару.
7. Відправляємо форму в розігріту духовку і запікаємо печінку з картоплею при температурі 200 градусів. Блюдо вважається готовим, коли відвар википів, а картопля зарум'яниться. Смачного!
- Печінка - 600 грам (яловича)
- Картопля - 6 штук (великий)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Солоні огірки - 2-3 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Для початку в підсоленій воді відварюємо яловичу печінку.
2. У той же час відварюємо картоплю до напівготовності. Відвар не виливаємо, він нам ще знадобиться.
3. Даємо їй злегка охолонути, потім вирізаємо жилки і плівки. Нарізаємо м'ясо соломкою.
4. Картоплю нарізаємо брусочками.
5. Лук і солоні огірки нарізаємо кільцями або півкільцями.
6. Далі викладаємо у форму для запікання печінку, картопля і огірки з цибулею. Солимо і перчимо. Наливаємо в форму трохи картопляного відвару.
7. Відправляємо форму в розігріту духовку і запікаємо печінку з картоплею при температурі 200 градусів. Блюдо вважається готовим, коли відвар википів, а картопля зарум'яниться. Смачного!