Рецепт Печінка тріски фото

Печінка тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Яйця , Морква , Цибуля , Печінка тріски
Дієтичне харчування
На швидку руку , На святковий стіл , День народження , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 25 хв.

Дуже смачний і корисний продукт, печінка тріски, дуже легко приготувати в салатик. Безліч вітамінів і корисних речовин просто зобов'язують кожного з нас час від часу готувати цю вкусняшки.

Опис приготування:

Хочу поділитися дуже простим рецептом, як приготувати печінку тріски в салаті. Сам по собі смак печінки дуже насичений, до того ж вона дуже жирна і калорійна, в силу чого всі компоненти салату спряязикні саме на те, щоб приглушити яскравий смак і запах консерви. Також цьому сприяє і подача на тарталетках, що також трохи розбавляє смак.

  • Лук-пориста - 1 штука
  • Печінка тріски - 1 штука (баночка)
  • Морква відварна - 1 штука
  • Яйця відварні - 2 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Майонез - За смаком
  • tartalettes - За смаком
  • Зелень (петрушка, кріп) - 1 пучок
1
Яйця і моркву потріть на тертці.
2
Поріжте дрібно цибулю.
3
Печінка тріски пам'ятайте виделкою.
4
Порубати дрібно зелень. Всі інгредієнти змішайте з майонезом.
5
Безпосередньо перед подачею наповніть тарталетки.
6
Смачного!

Схожі рецепти