Печінка тріски
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і корисний продукт, печінка тріски, дуже легко приготувати в салатик. Безліч вітамінів і корисних речовин просто зобов'язують кожного з нас час від часу готувати цю вкусняшки.
Хочу поділитися дуже простим рецептом, як приготувати печінку тріски в салаті. Сам по собі смак печінки дуже насичений, до того ж вона дуже жирна і калорійна, в силу чого всі компоненти салату спряязикні саме на те, щоб приглушити яскравий смак і запах консерви. Також цьому сприяє і подача на тарталетках, що також трохи розбавляє смак.
- Лук-пориста - 1 штука
- Печінка тріски - 1 штука (баночка)
- Морква відварна - 1 штука
- Яйця відварні - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - За смаком
- tartalettes - За смаком
- Зелень (петрушка, кріп) - 1 пучок
1
Яйця і моркву потріть на тертці.
2
Поріжте дрібно цибулю.
3
Печінка тріски пам'ятайте виделкою.
4
Порубати дрібно зелень. Всі інгредієнти змішайте з майонезом.
5
Безпосередньо перед подачею наповніть тарталетки.
6
Смачного!