Рецепт Печінка тріски з рисом фото

Печінка тріски з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Риба та морепродукти, Крупи, Печінка, Мал
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Печінка тріски прекрасно поєднується з рисом, а якщо додати ще кілька інгредієнтів, вийде дуже смачний і ситний салатик. Дане блюдо підійде в якості легкого обіду або вечері. Рекомендую!

Приготуємо печінку тріски з рисом в домашніх умовах. Насамперед потрібно відварити до готовності рис. Яйця варимо круто, потім даємо їм охолонути і подрібнюємо. Печінка тріски, цибуля і огірок дрібно нарізаємо. Змішуємо всі інгредієнти в салатниці, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо, посолити за смаком. Хай щастить!

  • Печінка тріски - 150 грам
  • Мал - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Огірок свіжий - 100 грам
  • Яйце - 1 штука (зварене в круту)
  • Майонез - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
печінка тріски з рисом - фото крок 1
Мал промиваємо і варимо в киплячій воді (10 хвилин) до готовності. Остудіть.
печінка тріски з рисом - фото крок 2
Печінка тріски дрібно нарізаємо.
печінка тріски з рисом - фото крок 3
Яйця зваріть круто. Після чого остудіть і подрібніть.
печінка тріски з рисом - фото крок 4
У салатницю викладаємо рис, також додаємо подрібнену печінку тріски, огірок, цибуля і яйце.
печінка тріски з рисом - фото крок 5
Заправляємо салат майонезом. Ретельно перемішуємо, сіль за смаком. Ставимо страву в холодильник на 1 час.
печінка тріски з рисом - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти