Печінка тріски з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Печінка тріски прекрасно поєднується з рисом, а якщо додати ще кілька інгредієнтів, вийде дуже смачний і ситний салатик. Дане блюдо підійде в якості легкого обіду або вечері. Рекомендую!
Приготуємо печінку тріски з рисом в домашніх умовах. Насамперед потрібно відварити до готовності рис. Яйця варимо круто, потім даємо їм охолонути і подрібнюємо. Печінка тріски, цибуля і огірок дрібно нарізаємо. Змішуємо всі інгредієнти в салатниці, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо, посолити за смаком. Хай щастить!
- Печінка тріски - 150 грам
- Мал - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Огірок свіжий - 100 грам
- Яйце - 1 штука (зварене в круту)
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Мал промиваємо і варимо в киплячій воді (10 хвилин) до готовності. Остудіть.
Печінка тріски дрібно нарізаємо.
Яйця зваріть круто. Після чого остудіть і подрібніть.
У салатницю викладаємо рис, також додаємо подрібнену печінку тріски, огірок, цибуля і яйце.
Заправляємо салат майонезом. Ретельно перемішуємо, сіль за смаком. Ставимо страву в холодильник на 1 час.
Смачного!