Рецепт Салат з печінки тріски з рисом фото

Салат з печінки тріски з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Риба та морепродукти, Крупи, Печінка, Мал, Печінка тріски
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Салати

Пропоную приготувати незвичайний салат з печінки тріски з рисом, який виходить не тільки дуже смачним, але і ситним. Варіантів його приготування існує декілька, і цей рецепт - один з них.


Для багатьох салат з печінки тріски з рисом - традиційне святкове блюдо. Я пропоную приготувати це салат за традиційним рецептом, за яким він виходить дуже красивим. При бажанні його можна урізноманітнити кукурудзою, горошком і навіть спаржею.

  • Печінка тріски - 1 штук
  • Мал - 100 грам
  • Цибуля - 2 штук
  • Огірок - 1 штук
  • Яйця - 2 штук
  • Майонез - 200 грам
салат з печінки тріски з рисом - фото крок 1
1. Для цього салату нам знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Найголовніший - печінка тріски і рис.
салат з печінки тріски з рисом - фото крок 2
2. Відварюємо рис до готовності, після чого промиваємо його і залишаємо остигати.
салат з печінки тріски з рисом - фото крок 3
3. Поки вариться рис, відварюємо також яйця (круто). Даємо їм охолонути, після чого дрібно нарізаємо.
салат з печінки тріски з рисом - фото крок 4
4. Нарізаємо свіжий огірок і цибулю.
салат з печінки тріски з рисом - фото крок 5
5. Печінка тріски дістаємо з банки і відкидаємо на сито, щоб стік весь жир. Після цього нарізаємо печінку і починаємо змішувати наші інгредієнти.
салат з печінки тріски з рисом - фото крок 6
6. Змішуйте все в глибокій ємності, а вже після викладайте в салатницю або на тарілку.
салат з печінки тріски з рисом - фото крок 7
7. Додаємо майонез за смаком, можна також покласти трохи меленого перцю.
салат з печінки тріски з рисом - фото крок 8
8. Цей салат краще їсти після того, як він трохи постоїть (хоча б годину).

Схожі рецепти