Салат з печінки тріски з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати незвичайний салат з печінки тріски з рисом, який виходить не тільки дуже смачним, але і ситним. Варіантів його приготування існує декілька, і цей рецепт - один з них.
Для багатьох салат з печінки тріски з рисом - традиційне святкове блюдо. Я пропоную приготувати це салат за традиційним рецептом, за яким він виходить дуже красивим. При бажанні його можна урізноманітнити кукурудзою, горошком і навіть спаржею.
- Печінка тріски - 1 штук
- Мал - 100 грам
- Цибуля - 2 штук
- Огірок - 1 штук
- Яйця - 2 штук
- Майонез - 200 грам
1. Для цього салату нам знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Найголовніший - печінка тріски і рис.
2. Відварюємо рис до готовності, після чого промиваємо його і залишаємо остигати.
3. Поки вариться рис, відварюємо також яйця (круто). Даємо їм охолонути, після чого дрібно нарізаємо.
4. Нарізаємо свіжий огірок і цибулю.
5. Печінка тріски дістаємо з банки і відкидаємо на сито, щоб стік весь жир. Після цього нарізаємо печінку і починаємо змішувати наші інгредієнти.
6. Змішуйте все в глибокій ємності, а вже після викладайте в салатницю або на тарілку.
7. Додаємо майонез за смаком, можна також покласти трохи меленого перцю.
8. Цей салат краще їсти після того, як він трохи постоїть (хоча б годину).