Рецепт Салат «Печінка тріски» фото

Салат «Печінка тріски»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Печінка тріски
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, Новий рік
Салати

Мабуть, це найпростіший рецепт, як приготувати салат "печінка тріски" . Ідеально такий салатик підходить для випадків, коли підготувати застілля треба в лічені хвилини! Спробуйте, це дуже смачно!

Навіть за списком інгредієнтів можна зрозуміти, що салат "печінка тріски" в домашніх умовах - це зовсім не розкіш, і можна готувати його хоч кожен день (зрозуміла справа, якщо у вас в запасі достатньо консервів.) Так що, якщо раптом в холодильнику залежалася банка печінки тріски, а чекати "особливого випадку" вам набридло - спробуйте цей салат!

  • Картопля відварна - 2-3 штук
  • Огірки солені - 3-4 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця перепелині - 8 штук (по бажанню, для прикраси)
  • Печінка тріски - 1 штука(1 банку)
  • Заправка - За смаком (у мене - гірчичний, лимонний сік і масло, змішані в рівних пропорціях)
  • Спеції - За смаком
салат
1. Отже, для початку відваримо картопля і яйця. Потім нарізаємо картоплю кубиками і викладаємо його першим шаром. Далі - нарізані довільно солоні огірки.
салат
2. Тепер викладаємо шар тонко порізаної цибулі (якщо є час, його можна замаринувати) і шар печінки тріски.
салат
3. Прикрашаємо все половинками варених перепелиних яєць і скроплюємо заправкою. Салат готовий!

Схожі рецепти