Салат «Печінка тріски»
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, це найпростіший рецепт, як приготувати салат "печінка тріски" . Ідеально такий салатик підходить для випадків, коли підготувати застілля треба в лічені хвилини! Спробуйте, це дуже смачно!
Навіть за списком інгредієнтів можна зрозуміти, що салат "печінка тріски" в домашніх умовах - це зовсім не розкіш, і можна готувати його хоч кожен день (зрозуміла справа, якщо у вас в запасі достатньо консервів.) Так що, якщо раптом в холодильнику залежалася банка печінки тріски, а чекати "особливого випадку" вам набридло - спробуйте цей салат!
- Картопля відварна - 2-3 штук
- Огірки солені - 3-4 штук
- Цибуля - 1 штука
- Яйця перепелині - 8 штук (по бажанню, для прикраси)
- Печінка тріски - 1 штука(1 банку)
- Заправка - За смаком (у мене - гірчичний, лимонний сік і масло, змішані в рівних пропорціях)
- Спеції - За смаком
1. Отже, для початку відваримо картопля і яйця. Потім нарізаємо картоплю кубиками і викладаємо його першим шаром. Далі - нарізані довільно солоні огірки.
2. Тепер викладаємо шар тонко порізаної цибулі (якщо є час, його можна замаринувати) і шар печінки тріски.
3. Прикрашаємо все половинками варених перепелиних яєць і скроплюємо заправкою. Салат готовий!