Печінка свиняча тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати смачне і корисне блюдо зі свинячої печінки до обіду або вечері? Скористайтеся цим рецептом, у вас вийде дивовижно ніжна і соковита печінку без властивої цьому продукту гіркуватості.
Печінка - дуже корисний продукт, тому її обов'язково потрібно включати в меню. Свиняча печінка має деяку гірчинку, тому багато хто не готують її. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати печінку свинячу тушковану так, щоб вона вийшла дуже м'якою і соковитою, гіркуватості ніякої ви не відчуєте.
- Печінка свиняча - 500-700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Гірчичний - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Прованські трави - 1-2 Щепоток
Печінка ретельно промиємо.
І наріжемо на скибочки. Видалимо великі жили.
Чистить і Мельк narezhem цибулю. Обсмажуємо цибулю до м'якості.
Скибочки печінки обвалюють в борошні і додаємо на сковороду до цибулі.
Підсмажуємо печінку до легкого рум'янцю з обох сторін.
Додаємо спеції, гірчицю і сметану.
Морква очистимо і або натерти на крупній тертці, або наріжемо кубиками. Додаємо на сковороду до печінки, перемішуємо.
І тушкуємо на невеликому вогні хвилин 8-10.
Подаємо до столу з будь-яким гарніром. Смачного!