Рецепт Печінка свиняча тушкована фото

Печінка свиняча тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Хочете приготувати смачне і корисне блюдо зі свинячої печінки до обіду або вечері? Скористайтеся цим рецептом, у вас вийде дивовижно ніжна і соковита печінку без властивої цьому продукту гіркуватості.

Опис приготування:

Печінка - дуже корисний продукт, тому її обов'язково потрібно включати в меню. Свиняча печінка має деяку гірчинку, тому багато хто не готують її. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати печінку свинячу тушковану так, щоб вона вийшла дуже м'якою і соковитою, гіркуватості ніякої ви не відчуєте.

  • Печінка свиняча - 500-700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 200 грам
  • Гірчичний - 1, 5-2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Прованські трави - 1-2 Щепоток
печінка свиняча тушкована - фото крок 1
Печінка ретельно промиємо.
печінка свиняча тушкована - фото крок 2
І наріжемо на скибочки. Видалимо великі жили.
печінка свиняча тушкована - фото крок 3
Чистить і Мельк narezhem цибулю. Обсмажуємо цибулю до м'якості.
печінка свиняча тушкована - фото крок 4
Скибочки печінки обвалюють в борошні і додаємо на сковороду до цибулі.
печінка свиняча тушкована - фото крок 5
Підсмажуємо печінку до легкого рум'янцю з обох сторін.
печінка свиняча тушкована - фото крок 6
Додаємо спеції, гірчицю і сметану.
печінка свиняча тушкована - фото крок 7
Морква очистимо і або натерти на крупній тертці, або наріжемо кубиками. Додаємо на сковороду до печінки, перемішуємо.
печінка свиняча тушкована - фото крок 8
І тушкуємо на невеликому вогні хвилин 8-10.
печінка свиняча тушкована - фото крок 9
Подаємо до столу з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти