Смажена печінка свиняча
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати смачну свинячу печінку, досить проявити трохи фантазії і витратити, буквально 30 хвилин свого часу. Чудове м'ясне блюдо прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами!
Спробуйте приготувати дещо дуже смачне на обід або вечерю. Просте блюдо - смажена печінка свиняча в домашніх умовах. За рахунок пивного маринаду і ніжного льезона, печінку виходить дуже ситної і добре поєднується з картопляним гарніром або макаронами. Хай щастить!
- Печінка свиняча - 180 грам
- Пиво світле - 50 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 30 грам
- Часник - За смаком
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Панірувальні сухарі - 100 грам
Тонко нарізаємо печінку і заливаємо її світлим пивом. Маринуємо печінку, близько 1 годину.
Приготуємо льезон. Змішуємо молоко з яйцями і спеціями.
Вмочуємо печінку в льезон, а потім обвалюють у панірувальних сухарях.
Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо печінку з двох сторін до красивого золотистого кольору.
Готова печінку подається до столу з обсмаженою цибулею і часником. Смачного!