Рецепт Смажена печінка свиняча фото

Смажена печінка свиняча
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Свинина , Печінка , Цибуля , Свиняча печінка
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Щоб приготувати смачну свинячу печінку, досить проявити трохи фантазії і витратити, буквально 30 хвилин свого часу. Чудове м'ясне блюдо прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами!

Опис приготування:

Спробуйте приготувати дещо дуже смачне на обід або вечерю. Просте блюдо - смажена печінка свиняча в домашніх умовах. За рахунок пивного маринаду і ніжного льезона, печінку виходить дуже ситної і добре поєднується з картопляним гарніром або макаронами. Хай щастить!

  • Печінка свиняча - 180 грам
  • Пиво світле - 50 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 30 грам
  • Часник - За смаком
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
смажена печінка свиняча - фото крок 1
Тонко нарізаємо печінку і заливаємо її світлим пивом. Маринуємо печінку, близько 1 годину.
смажена печінка свиняча - фото крок 2
Приготуємо льезон. Змішуємо молоко з яйцями і спеціями.
смажена печінка свиняча - фото крок 3
Вмочуємо печінку в льезон, а потім обвалюють у панірувальних сухарях.
смажена печінка свиняча - фото крок 4
Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо печінку з двох сторін до красивого золотистого кольору.
смажена печінка свиняча - фото крок 5
Готова печінку подається до столу з обсмаженою цибулею і часником. Смачного!

Схожі рецепти