Рецепт Печінка куряча фото

Печінка куряча
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Куряча печінка
Пісні страви
На обід, На святковий стіл
Гарячі страви

Хочете здивувати свою другу половинку, але не знаю, , що зробити на романтичний вечір? Тоді вам повинен стати в нагоді мій рецепт. Він задовольнить будь-якого м'ясоїда і гурмана. Дуже незвичайно, записуйте!

Як приготувати печінку курячу у вигляді теплого салату з грушами, я розповім далі. Виявилося, що поєднання м'якого субпродукту з солодкими плодами дуже смачне. Спробую його і в інших стравах. Яскравий відтінок дає соєвий соус. Обов'язково подавайте салат відразу ж після його створення, інакше смак зіпсується.

  • Куряча печінка - 350 грам
  • Груша зріла - 4 штуки
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно пшеничне - 3-4 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сухі трави - За смаком
  • Сіль - За смаком
печінка куряча - фото крок 1
Печінка промийте, видаливши плівки. Наріжте її середніми шматочками і обсушити.
печінка куряча - фото крок 2
Додайте до печінки трави, перець і сіль. Все перемішайте. Залиште її на пару хвилин.
печінка куряча - фото крок 3
Груші промийте і почистіть. Потім наріжте їх тонкими часточками, прибравши серцевину.
печінка куряча - фото крок 4
Розігрійте масло на сковороді. Kurinuyu pechenku obvalyayte в Мукеш. Приберіть її обсмажувати на середньому вогні.
печінка куряча - фото крок 5
Коли печінка буде готова, викладіть її на тарілку разом з грушею. Влийте соєвий соус. Перемішайте. Салат готовий! Смачного!

Схожі рецепти