Печінка куряча
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати свою другу половинку, але не знаю, , що зробити на романтичний вечір? Тоді вам повинен стати в нагоді мій рецепт. Він задовольнить будь-якого м'ясоїда і гурмана. Дуже незвичайно, записуйте!
Як приготувати печінку курячу у вигляді теплого салату з грушами, я розповім далі. Виявилося, що поєднання м'якого субпродукту з солодкими плодами дуже смачне. Спробую його і в інших стравах. Яскравий відтінок дає соєвий соус. Обов'язково подавайте салат відразу ж після його створення, інакше смак зіпсується.
- Куряча печінка - 350 грам
- Груша зріла - 4 штуки
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сухі трави - За смаком
- Сіль - За смаком
Печінка промийте, видаливши плівки. Наріжте її середніми шматочками і обсушити.
Додайте до печінки трави, перець і сіль. Все перемішайте. Залиште її на пару хвилин.
Груші промийте і почистіть. Потім наріжте їх тонкими часточками, прибравши серцевину.
Розігрійте масло на сковороді. Kurinuyu pechenku obvalyayte в Мукеш. Приберіть її обсмажувати на середньому вогні.
Коли печінка буде готова, викладіть її на тарілку разом з грушею. Влийте соєвий соус. Перемішайте. Салат готовий! Смачного!