Печінка куряча з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Привіт Хочеш приготувати смачне і просте блюдо на друге? Тоді тобі сюди! Сьогодні я розповім, як приготувати печінку курячу з молоком і спеціями. Буде дуже смачно, обіцяю! поїхали!
Тепер-то ви точно знаєте, як приготувати страву подібного роду. Печінка, тушкована в молоці, виходить неймовірно ніжною, а завдяки великій кількості спецій блюдо виходить ну дуже ароматним! Як гарнір до такої страви можна приготувати кашу з гречки. Буде чудово гармоніювати
- Куряча печінка - 250 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль, перець, орегано - За смаком
- Морква, цибуля - по 1 Штука
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Приготування цього нескладного страви починаємо з того, що промиваємо основний інгредієнт і нарізаємо його на порційні шматочки.
Тепер очищаємо ріпчасту цибулю і моркву від шкірки, промиваємо. Цибулю нарізаємо півкільцями.
Морква також нарізаємо половинками кружечків.
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії і починаємо обсмажувати на ньому цибулю до м'якості. Як тільки цибуля почне золотиться, додаємо моркву і ретельно все перемішуємо.
Тепер, коли овочі стануть м'якими, додаємо в сковороду курячу печінку. Чекаємо, поки вона посвітлішає і тут же заливаємо все молоком. Накриваємо кришкою і тушкуємо все на протязі 15 хвилин.
Додаємо до печінки сіль і спеції, гарненько все перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин.
Куряча печінка в молоці готова, смачного!