Печінка яловича з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб м'ясо вийшло хорошим за смаком і м'яким, часом його необхідно перед основним приготуванням замаринувати або розм'якшити. Саме про такий спосіб я розповім: замочимо в молоці.
Нижче я описала, як приготувати печінку яловичу з молоком. Ми її потримаємо в цей кисломолочний напій, і м'ясо візьме в себе прекрасний вершковий смак. Потім ми ще додамо сметану, щоб підкреслити цей смаковий відтінок. До такого гарячого підійде пюре або гречана каша.
- Яловича печінка - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Печінка помийте, наріжте брусочками і замочіть в молоці на одну годину.
Цибуля чистий, наріжте. Покладіть його в чашу мультиварки з маслом. Поставте режим "жарка" з 10 хвилин.
Через 4 хвилини після початку готування, додайте печінку. Перемішайте і доготовьте в режимі програми "жарка" .
Додайте спеції, перець, сіль, сметану. Перемішайте.
Встановіть режим "гасіння" з 1 час. Смачного!