Рецепт Печінка яловича з молоком фото

Печінка яловича з молоком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Печінка, Молоко
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Для того щоб м'ясо вийшло хорошим за смаком і м'яким, часом його необхідно перед основним приготуванням замаринувати або розм'якшити. Саме про такий спосіб я розповім: замочимо в молоці.

Нижче я описала, як приготувати печінку яловичу з молоком. Ми її потримаємо в цей кисломолочний напій, і м'ясо візьме в себе прекрасний вершковий смак. Потім ми ще додамо сметану, щоб підкреслити цей смаковий відтінок. До такого гарячого підійде пюре або гречана каша.

  • Яловича печінка - 400 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Молоко - 1 Склянка
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
печінка яловича з молоком - фото крок 1
Печінка помийте, наріжте брусочками і замочіть в молоці на одну годину.
печінка яловича з молоком - фото крок 2
Цибуля чистий, наріжте. Покладіть його в чашу мультиварки з маслом. Поставте режим "жарка" з 10 хвилин.
печінка яловича з молоком - фото крок 3
Через 4 хвилини після початку готування, додайте печінку. Перемішайте і доготовьте в режимі програми "жарка" .
печінка яловича з молоком - фото крок 4
Додайте спеції, перець, сіль, сметану. Перемішайте.
печінка яловича з молоком - фото крок 5
Встановіть режим "гасіння" з 1 час. Смачного!

Схожі рецепти