Паста з грудкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати смачну пасту з грудкою і грибами, то вам сюди! Порадуйте своїх рідних і близьких смачним обідом або вечерею. Готується неймовірно просто і не займає багато часу.
Це неймовірно простий і швидкий рецепт смачного, ситного страви для обіду або вечері. Все готується настільки легко, що з цим впорається навіть початківець кулінар, але будьте впевнені, що таке блюдо безсумнівно стане улюбленим і буде часто присутні на вашому столі. Розповім вам, як приготувати пасту з грудкою і грибами.
- Куряче філе - 2 штуки
- Гриби - 400 грам (лісові)
- Спагеті - 400 грам
- Крем - 150 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком (для смаження)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Гриби посмажте в розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла.
Лук наріжте кубиками.
Курячі грудки наріжте кубиками.
Додайте цибулю до грибів, обсмажуйте разом.
Додайте нарізану курячу грудку. Обсмажуйте все разом.
Додати сіль, додайте спеції.
Додайте сметану.
Перемішайте, тушкуйте під кришкою на повільному вогні протягом 10 хвилин.
Спагеті відварити відповідно до інструкції на упаковці.
Додайте подрібнений часник, перемішайте, тушкуйте 2 хвилини.
У тарілку викладіть спагетті.
Зверху викладіть курку з грибами в сметанному соусі.
Прикрасьте зеленню. Блюдо готово. Смачного!