Салат з курячою грудкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Так часто можна зустріти одні і ті ж поєднання продуктів в абсолютно різних стравах. Все тому що багато хто з них є класичними, і ідеально виглядають саме разом.
Ось, наприклад, м'ясо птиці та печериці просто не можуть погано виглядати поруч. Тому я пропоную вам прочитати про те, як приготувати салат з курячою грудкою і грибами. Простий, але дуже ситний варіант, який підійде на кожен день. Але якщо його добре прикрасити, то можна подати салат на святковий стіл.
- Куряча грудка копчена - 500 грам
- Майонез - 350 грам
- Яйце - 4 штуки
- Картопля - 6 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Мариновані гриби - 400 грам
- Мариновані огірки, банку - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Картопля добре промийте. Відваріть його в мундирі до готовності.
Яйця відварити круто, а потім остудіть.
Лук почистіть і подрібніть. Потім обсмажте його в маслі до золотистого кольору.
Дрібно наріжте гриби. Додайте їх до цибулі. Обсмажте інгредієнти разом протягом 3-х хвилин, помішуючи. Остудіть обсмажування.
Яйця очистіть, і дрібно наріжте.
Картопля очистіть від шкірки. Потім наріжте його кубиками.
Також наріжте курку і огірки.
Всі інгредієнти з'єднайте в салатниці, додавши сіль і майонез. Смачного!