Паста з часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми приготуємо простим рецептом часниковий соус, або часникове масло для пасти. При всій своїй простоті він надає пасті приємний смак. Для страви підійде будь-яка паста. Краще брати довгу!
Цей рецепт пасти для любителів гостренького. Будемо готувати спагетті з часником і оливковою олією. Це одне з найпростіших і розповсюджених блюд з італійської кухні… здорово! Зараз я розповім вам простий і зручний спосіб, як приготувати пасту з часниковим соусом.
- Спагеті в пачках - 1 штука
- Петрушка свіжа - 1 пучок
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Гірчиця з зернами - 1 Чайна ложка
- Сіль, з пеціі - За смаком
Спагеті відварити до готовності в підсоленій киплячій воді. Злийте з них воду, але частина її залиште.
Поки спагетті варяться, підготуємо часниковий соус. У мене ось такий готовий набір спецій з сушеним часником спеціально для пасти. Якщо у вас такого немає, змішайте сушені трави і видавіть зубчик часнику. З трав-спецій візьміть орегано, базилік, кілька видів перців і сушену паприку.
У чашу блендера кладіть листочки петрушки, суміш спецій, трохи рослинного масла.
Збийте все в блендері до однорідності. Додайте трохи солі і гірчиці із зернами. Перемішайте ложкою.
Спагеті відкиньте на сито. Частина води збережіть.
Додайте часниковий соус. Пасту перемішайте.
Подайте блюдо до столу. Вийшло неймовірно смачно, chesnochno і ароматний.