Паста-салат «Orzo»
(покроковий рецепт з фото)
Паста-салати займають особливе місце в італійській кулінарії. Їх варіацій так само багато, як і видів самої пасти. Тому ми можемо знову спробувати що-небудь нове. Цей рецепт вас здивує і порадує.
У складі цієї страви присутні всі національні продукти, які поєднуються ідеально. А до них ще додамо злегка пікантну заправку. Блюдо вийшло ситне, але в той же час свіже. Тепер прочитайте про те, як приготувати паста-салат "орзо" . Він названий на честь однойменних дрібних макаронних виробів, які нагадують рис.
- Паста"Orzo" - 480 грам
- Оливки чорні - 200 грам
- В'ялені помідори в олії - 100 грам
- Пармезан - 100 грам
- Зелена цибуля, перо - 4 штуки
- Рукола - 50 грам
- Винний червоний оцет - 60 мілілітрів
- Оливкова олія - 120 мілілітрів
- Цукор білий - 1 Чайна ложка
- Дижонская гірчиця - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
2. Потім зробіть заправку, змішавши гірчицю, сіль, перець, цукор, масло і оцет.