Рецепт Паста-салат «Orzo» фото

Паста-салат «Orzo»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони , Оливки
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Паста-салати займають особливе місце в італійській кулінарії. Їх варіацій так само багато, як і видів самої пасти. Тому ми можемо знову спробувати що-небудь нове. Цей рецепт вас здивує і порадує.

Опис приготування:

У складі цієї страви присутні всі національні продукти, які поєднуються ідеально. А до них ще додамо злегка пікантну заправку. Блюдо вийшло ситне, але в той же час свіже. Тепер прочитайте про те, як приготувати паста-салат"Орзо" . Він названий на честь однойменних дрібних макаронних виробів, які нагадують рис.

  • Паста "Orzo" - 480 грам
  • Оливки чорні - 200 грам
  • В'ялені помідори в олії - 100 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Зелена цибуля, перо - 4 штуки
  • Рукола - 50 грам
  • Винний червоний оцет - 60 мілілітрів
  • Оливкова олія - 120 мілілітрів
  • Цукор білий - 1 Чайна ложка
  • Дижонская гірчиця - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
паста salad- & Quot; Orzo
1. Для початку відваріть до стану"аль денте" пасту. Потім промийте її і з'єднайте з нарізаними помідорами, цибулею і оливками. Також дрібно натріть сир.
паста salad- & Quot; Orzo
2. Потім зробіть заправку, змішавши гірчицю, сіль, перець, цукор, масло і оцет.
паста salad- & Quot; Orzo
3. Салат перемішайте з заправкою, а також додайте рукколу. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти