Рецепт Паста-салат «Orzo» фото

Паста-салат «Orzo»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони, Оливки
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Паста-салати займають особливе місце в італійській кулінарії. Їх варіацій так само багато, як і видів самої пасти. Тому ми можемо знову спробувати що-небудь нове. Цей рецепт вас здивує і порадує.

У складі цієї страви присутні всі національні продукти, які поєднуються ідеально. А до них ще додамо злегка пікантну заправку. Блюдо вийшло ситне, але в той же час свіже. Тепер прочитайте про те, як приготувати паста-салат "орзо" . Він названий на честь однойменних дрібних макаронних виробів, які нагадують рис.

  • Паста"Orzo" - 480 грам
  • Оливки чорні - 200 грам
  • В'ялені помідори в олії - 100 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Зелена цибуля, перо - 4 штуки
  • Рукола - 50 грам
  • Винний червоний оцет - 60 мілілітрів
  • Оливкова олія - 120 мілілітрів
  • Цукор білий - 1 Чайна ложка
  • Дижонская гірчиця - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
паста salad-
2. Потім зробіть заправку, змішавши гірчицю, сіль, перець, цукор, масло і оцет.

Схожі рецепти