Рецепт Пасха з медом фото

Пасха з медом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Мед
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.

Любителям солодкого обов'язково варто придивитися до цього рецепту. Ніжна за структурою, солодка і дуже смачна паска з медом стане справжньою окрасою святкового столу.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування паски з медом дуже простий і не вимагає особливих кулінарних навичок. Цей рецепт є скоріше базою, яку можна трансформувати під власні смакові переваги.

2. Сир необхідно протерти через дрібне сито.

3. Додати до сиру сметану і ретельно перемішати.

4. В окремій ємності необхідно розтерти м'яке вершкове масло. Його не потрібно розтоплювати, воно повинно бути злегка розм'якшене, а не рідке!

5. До масла додати яєчні жовтки і продовжити розтирати. Можна скористатися віночком або міксером, щоб маса була більш однорідною.

6. Потроху вводити мед, ретельно перемішуючи. За бажанням також можна додати ще 1-2 столові ложки цукру.

7. Масло з жовтками і медом акуратно з'єднати з сиром і збити до однорідної маси.

8. Саме час підготувати форму, в якій буде робитися паска. Її потрібно повністю застелити марлею і залишити трохи марлі по краях, щоб потім можна було паску звернути.

9. Готову масу викласти у форму, загорнути повністю в марлю, зверху викласти важкий прес.

10. Великдень з медом в домашніх умовах повинна провести добу в холодильнику, потім її можна подавати до столу.

У таку паску можна додати сухофрукти, горіхи або навіть шоколад.

  • Сир - 500 грам
  • Жовтки - 4 штуки
  • Мед - 3-4 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Крем - 100 грам
1. Рецепт приготування паски з медом дуже простий і не вимагає особливих кулінарних навичок. Цей рецепт є скоріше базою, яку можна трансформувати під власні смакові переваги.

2. Сир необхідно протерти через дрібне сито.

3. Додати до сиру сметану і ретельно перемішати.

4. В окремій ємності необхідно розтерти м'яке вершкове масло. Його не потрібно розтоплювати, воно повинно бути злегка розм'якшене, а не рідке!

5. До масла додати яєчні жовтки і продовжити розтирати. Можна скористатися віночком або міксером, щоб маса була більш однорідною.

6. Потроху вводити мед, ретельно перемішуючи. За бажанням також можна додати ще 1-2 столові ложки цукру.

7. Масло з жовтками і медом акуратно з'єднати з сиром і збити до однорідної маси.

8. Саме час підготувати форму, в якій буде робитися паска. Її потрібно повністю застелити марлею і залишити трохи марлі по краях, щоб потім можна було паску звернути.

9. Готову масу викласти у форму, загорнути повністю в марлю, зверху викласти важкий прес.

10. Великдень з медом в домашніх умовах повинна провести добу в холодильнику, потім її можна подавати до столу.

У таку паску можна додати сухофрукти, горіхи або навіть шоколад.

Схожі рецепти