Червона бурякова пасха
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Пропоную приготувати на світле свято Пасхи не тільки дуже смачну, але і красиву, яскраву Великдень. Буряк зовсім не відчувається, тільки надає солодкість. Дуже рекомендую зберегти рецепт!
Опис приготування:
По бажанню, буряк можна брати сиру, але сік вареного або запеченої буряка дає більш насичений колір! Сухофрукти можна міняти і доповнювати на свій смак!
- Сир - 300 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Буряк - 1 штука
- Ізюм - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
1. До сиру додайте попередньо замочений ізюм.
2. Додайте цукор і масло кімнатної температури.
3. Буряк відваріть або запечіть, очистіть, натріть на тертці, потім вичавіть сік.
4. Додайте буряковий сік до сирної маси і все добре перемішайте.
5. У форму для паски покладіть тканину або марлю в кілька шарів. Викладіть сирну масу, накрийте кінцями тканини, поставте вантаж. Потім приберіть в холодильник.
6. Зі святом!