Рецепт Червона бурякова пасха фото

Червона бурякова пасха
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Сухофрукти, Вершкове масло, Ізюм
Вагітним і годуючим
На святковий стіл, Пасха
Солодке, Десерти

Пропоную приготувати на світле свято Пасхи не тільки дуже смачну, але і красиву, яскраву Великдень. Буряк зовсім не відчувається, тільки надає солодкість. Дуже рекомендую зберегти рецепт!

По бажанню, буряк можна брати сиру, але сік вареного або запеченої буряка дає більш насичений колір! Сухофрукти можна міняти і доповнювати на свій смак!

  • Сир - 300 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Буряк - 1 штука
  • Ізюм - 50 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
червона бурякова Великдень - фото крок 1
1. До сиру додайте попередньо замочений ізюм.
червона бурякова Великдень - фото крок 2
2. Додайте цукор і масло кімнатної температури.
червона бурякова Великдень - фото крок 3
3. Буряк відваріть або запечіть, очистіть, натріть на тертці, потім вичавіть сік.
червона бурякова Великдень - фото крок 4
4. Додайте буряковий сік до сирної маси і все добре перемішайте.
червона бурякова Великдень - фото крок 5
5. У форму для паски покладіть тканину або марлю в кілька шарів. Викладіть сирну масу, накрийте кінцями тканини, поставте вантаж. Потім приберіть в холодильник.
червона бурякова Великдень - фото крок 6
6. Зі святом!

Схожі рецепти