Рецепт Червона бурякова пасха фото

Червона бурякова пасха
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Сухофрукти , Вершкове масло , Ізюм
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Пропоную приготувати на світле свято Пасхи не тільки дуже смачну, але і красиву, яскраву Великдень. Буряк зовсім не відчувається, тільки надає солодкість. Дуже рекомендую зберегти рецепт!

Опис приготування:

По бажанню, буряк можна брати сиру, але сік вареного або запеченої буряка дає більш насичений колір! Сухофрукти можна міняти і доповнювати на свій смак!

  • Сир - 300 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Буряк - 1 штука
  • Ізюм - 50 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
червона бурякова Великдень - фото крок 1
1. До сиру додайте попередньо замочений ізюм.
червона бурякова Великдень - фото крок 2
2. Додайте цукор і масло кімнатної температури.
червона бурякова Великдень - фото крок 3
3. Буряк відваріть або запечіть, очистіть, натріть на тертці, потім вичавіть сік.
червона бурякова Великдень - фото крок 4
4. Додайте буряковий сік до сирної маси і все добре перемішайте.
червона бурякова Великдень - фото крок 5
5. У форму для паски покладіть тканину або марлю в кілька шарів. Викладіть сирну масу, накрийте кінцями тканини, поставте вантаж. Потім приберіть в холодильник.
червона бурякова Великдень - фото крок 6
6. Зі святом!

Схожі рецепти