Цукерки «Пасха»
(покроковий рецепт з фото)
Ці чудові цукерки в нашій родині прийнято готувати на кожну Пасху! Вони готуються з мигдальною борошна, fistašek і шоколад. Цукерки чудово виглядають на святковому столі. Спробуйте!
До вашої уваги - простий рецепт приготування цукерок "пасха" . Все дуже просто, із зазначених інгредієнтів готуємо два види тесту: 1) мигдальне тісто і 2)fistashkovoe тісто. З'єднуємо тісто, формуючи цукерку і поміщаємо його в холодильник для застигання. Потім занурюємо наші цукерки в розтоплені шоколад, чекаємо поки вони обсохнуть і насолоджуємося. Хай щастить!
- Борошно мигдальна - 250 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Білок яєчний - 60 грам
- Фісташки мелені - 3-4 Ст. Ложок
- Лікер - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - За смаком
- Шоколад темний - За смаком
З'єднуємо миндальную борошно, ванілін, лікер, цукрову пудру і білок. Замішуємо густу, як пластилін, масу.
У половину отриманої маси додаються фісташки, за рахунок цього вона забарвлюється в зелений колір. З мигдальної маси треба вирізати кружальця, а з фісташкової сформувати кульки. Помістити кульки на кружечки і зробити круглу цукерку. Потім кладемо їх на півгодини в холодильник.
Розтопіть чорний шоколад і занурте в нього кульку, надітий на зубочистку.
Помістіть цукерки на фольгу, дочекайтеся поки вони підсохнуть. Смачного!