Рецепт Пасха Кардамона фото

Пасха Кардамона
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Десерти

Надзвичайно смачна сирна паска, яка подобається всім. Обов'язково спробуйте її на світле свято Великодня! Для неї необхідний якісний жирний сир, кардамон і блендер.


Я розповім вам, як приготувати паску з кардамоном. Сир 9% слід пробити в блендері або протерти через сито до однорідності, щоб не було грудочок. Коробочки кардамону розкрити і подрібнити його насіння в ступці. Не варто використовувати велику кількість цієї пряності, достатньо всього дві коробочки. Також в цей десерт додаються вершкове масло кімнатної температури, крем, цукор, родзинки і ванілін.

  • Сир - 350 грам
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам (розм'якшене)
  • Крем - 50 грам
  • Цукор - 80 грам
  • Коробки з кардамоном - 2 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
пасха Кардамона - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Ізюм залийте гарячою водою на 20 хвилин, обсушити.
пасха Кардамона - фото крок 2
Сир пробийте до однорідності за допомогою блендера. Кардамон подрібніть в ступці. Додайте в сирну масу цукор, ванілін, розм'якшене вершкове масло, крем і кардамон, перемішайте за допомогою блендера. Додайте родзинки.
пасха Кардамона - фото крок 3
Форму для паски переверніть, поставте в миску, постеліть марлю в два шари так, щоб краї звисали. Викладіть сирну масу в форму, накрийте марлею, поставте зверху прес (блюдце і банку з водою), приберіть в прохолодне місце на 10-12 годин. За необхідності зливайте з тарілки сироватку.
пасха Кардамона - фото крок 4
Розгорніть марлю, переверніть форму на плоске блюдо, зніміть пасочницу і акуратно звільніть від марлі. Прикрасьте на свій смак. Світлого Великодня!

Схожі рецепти