Парові котлети з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
У самих котлетах немає практично нічого незвичайного, хіба що цибуля обсмажується окремо і вже потім додається у фарш. У котлетки додамо рис, а приготуємо їх на пару. Дуже корисно і смачно.
Опис приготування:
Лук годі й обсмажувати окремо, а пропустити через м'ясорубку разом з м'ясом.
- Фарш - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 30 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Фарсі сіль, добре перемішайте.
Додайте рис.
Цибуля чистий, наріжте кубиками і обсмажте з додаванням олії.
Додайте цибулю в фарш і добре вимісити.
Сформуйте котлети. Готуйте в пароварці або в мультиварці на режимі"Пароварка" .
Котлети готові. Смачного!