Паелья з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Ви не дуже любите або зовсім не подобаються морепродукти? Якщо все-таки хочете спробувати це знамените блюдо, то пропоную вихід з ситуації - приготуйте паелью з м'ясом!
Використовувати в якості основи я рекомендую птицю - качку і курку. Вони чудово підходять для паельї. Ароматні спеції обов'язково повинні бути присутніми. І ще один важливий момент - з моменту закладки рису блюдо можна заважати!
- Овочі на бульйон - За смаком (цибуля, морква, селера, зелень і т.Д.)
- Квасоля - 1/2 склянки
- Мал - 1 Склянка
- Курячі гомілки - 4 штуки
- Utinoe файл - 200-250 грам
- Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 3-5 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком (перець, шафран, лайм для подачі)
1. Попередньо замочену квасолю відваріть до готовності. Окремо зваріть овочевий бульйон.
2. Відокремте жир від філе качки і наріжте все невеликими шматочками. Викладіть жир на сковороду з високими бортами і розтопіть на середньому вогні.
3. Додайте філе і курячі гомілки. Жарьте до румяности. Потім додайте томатну пасту.
4. Влийте трохи бульйону, додайте ароматні трави. Доведіть до кипіння.
5. Додайте відварену квасолю, перемішайте. Потім всипте рис, додайте за смаком сіль і спеції. Томіть на повільному вогні, підливаючи акуратно в процесі бульйон, до повної готовності рису. Мал важливо не переварити! приємного!