Рецепт Паелья з м'ясом фото

Паелья з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Птах , Крупи , Мал
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Паелья
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви не дуже любите або зовсім не подобаються морепродукти? Якщо все-таки хочете спробувати це знамените блюдо, то пропоную вихід з ситуації - приготуйте паелью з м'ясом!

Опис приготування:

Використовувати в якості основи я рекомендую птицю - качку і курку. Вони чудово підходять для паельї. Ароматні спеції обов'язково повинні бути присутніми. І ще один важливий момент - з моменту закладки рису блюдо можна заважати!

  • Овочі на бульйон - За смаком (цибуля, морква, селера, зелень і т.Д.)
  • Квасоля - 1/2 склянки
  • Мал - 1 Склянка
  • Курячі гомілки - 4 штуки
  • Utinoe файл - 200-250 грам
  • Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, шафран, лайм для подачі)
паелья з м'ясом - фото крок 1
1. Попередньо замочену квасолю відваріть до готовності. Окремо зваріть овочевий бульйон.
паелья з м'ясом - фото крок 2
2. Відокремте жир від філе качки і наріжте все невеликими шматочками. Викладіть жир на сковороду з високими бортами і розтопіть на середньому вогні.
паелья з м'ясом - фото крок 3
3. Додайте філе і курячі гомілки. Жарьте до румяности. Потім додайте томатну пасту.
паелья з м'ясом - фото крок 4
4. Влийте трохи бульйону, додайте ароматні трави. Доведіть до кипіння.
паелья з м'ясом - фото крок 5
5. Додайте відварену квасолю, перемішайте. Потім всипте рис, додайте за смаком сіль і спеції. Томіть на повільному вогні, підливаючи акуратно в процесі бульйон, до повної готовності рису. Мал важливо не переварити! приємного!

Схожі рецепти