Овочі по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Тим хто любить просту їжу, сам бог велів приготувати дане блюдо. У ньому гармонійно поєднуються овочеві інгредієнти: картопля, перець, помідори, баклажани, селера. Підійде на обід або вечерю.
До вашої уваги - простий рецепт приготування овочів по-селянськи. Всі овочі в даному рецепті нарізаються кубиками (крім картоплі - він часточками) і складаються у жароміцних форму або деко. Потім блюдо запікається в духовці 45-50 хвилин. Хай щастить!
- Картопля - 400 грам
- Кабачок - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Селера - 1/4 штуки (корінь)
- Помідор - 1 штука
- Перець - 2 штуки (помаранчевий і червоний)
- Петрушка - 1/2 склянки
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні овочі. Ретельно їх промийте.
Картопля очищаємо і нарізаємо шматочками. Кладемо в жароміцних форму для запікання, змащену маслом.
Всі інші овочі нарізаємо кубиками однакового розміру. Укладаємо поверх картоплі все порізані овочі і присипаємо спеціями для овочів і сіллю.
Розігрійте духовку до 200 градусів, помістіть в неї овочі, готуйте 30 хвилин. Потім присипте блюдо петрушкою. Температуру збільште до 220 градусів. Готуйте ще 15 хвилин.
Подавати до столу можна з м'ясом. Смачного!