Рецепт Овочевий суп фото

Овочевий суп
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня , Канадська кухня
Овочі, Капуста, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід, На швидку руку
Супи

Основа правильного харчування - їсти багато овочів і фруктів. Але коли в сирому вигляді овочі набридли, дивіться, як приготувати овочевий суп. Він легкий, але ситний, наваристий і смачний. А ще корисний!

Якщо не встигли зварити бульйон, додайте в воду 2 кубика овочевого бульйону. Подавайте суп з домашньою випічкою або хрустким свіжим хлібом. Навіть любителі м'ясних супів оцінять цей ароматний і апетитний овочевий суп.

  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Селера стебло - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Овочі - 2 склянки (кольорова капуста, цукіні, стручковая фасоль)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Душа - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Овочевий бульйон - 8 склянок
  • Помідор - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1
Наріжте цибулю дрібними кубиками, морква -
Кільцями, а селера - шматочками середнього розміру.
2
У сотейнику або каструлі розігрійте оливкову олію, видавіть в нього часник. Через пару хвилин додайте нарізані овочі, обсмажте 4-5 хвилин.
3
Додайте решту нарізані овочі і тушкуйте 3 хвилини. Потім додайте сіль, перець, чебрець і материнку.
4
Перекладіть все в каструлю, залийте бульйоном і додайте лавровий лист.
5
Коли суп закипить, додайте в нього нарізаний часточками помідор і варіть 8-12 хвилин до готовності всіх овочів.

Схожі рецепти