Овочевий суп
(покроковий рецепт з фото)
Основа правильного харчування - їсти багато овочів і фруктів. Але коли в сирому вигляді овочі набридли, дивіться, як приготувати овочевий суп. Він легкий, але ситний, наваристий і смачний. А ще корисний!
Якщо не встигли зварити бульйон, додайте в воду 2 кубика овочевого бульйону. Подавайте суп з домашньою випічкою або хрустким свіжим хлібом. Навіть любителі м'ясних супів оцінять цей ароматний і апетитний овочевий суп.
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Селера стебло - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Овочі - 2 склянки (кольорова капуста, цукіні, стручковая фасоль)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Душа - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Овочевий бульйон - 8 склянок
- Помідор - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1
Наріжте цибулю дрібними кубиками, морква -
Кільцями, а селера - шматочками середнього розміру.
Кільцями, а селера - шматочками середнього розміру.
2
У сотейнику або каструлі розігрійте оливкову олію, видавіть в нього часник. Через пару хвилин додайте нарізані овочі, обсмажте 4-5 хвилин.
3
Додайте решту нарізані овочі і тушкуйте 3 хвилини. Потім додайте сіль, перець, чебрець і материнку.
4
Перекладіть все в каструлю, залийте бульйоном і додайте лавровий лист.
5
Коли суп закипить, додайте в нього нарізаний часточками помідор і варіть 8-12 хвилин до готовності всіх овочів.