Овочевий салат з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний, гармонійний і багатокомпонентний овочевий салат з сухариками, в якому не хочеться нічого додавати і збавляти. Прекрасний вибір для вечері на двох! Побалуйте своїх улюблених.
Для приготування цього салату потрібно попередньо зварити тільки перепелині яйця. Їх варять 4-5 хвилин в киплячій воді, потім вдарте готове яйце об яку-небудь поверхню, щоб воно тріснуло і залийте холодною водою на 2-3 хвилини. Після такої "процедури" почистити маленьке яйце не складе ніяких турбот. Розповім вам, як приготувати овочевий салат з сухариками.
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 2-3 штук (середнього розміру)
- Салат листовий - пучок (невеликий)
- Сир фета - 120-150 грам
- Яйце перепелине - 4-5 штук
- Оливки - 100 грам (або маслини)
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Сік лимонний - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця зваріть круто і остудіть.
Помідори і перець наріжте не надто крупно. Викладіть в глибокий салатник.
Листя салату нарвіть руками, додайте до овочів.
Сир наріжте невеликими кубиками, оливки кружечками. Додайте в салат.
Полийте все оливковою олією і збризніть лимонним соком, перемішайте. При бажанні посоліть салат на смак.
Викладіть салат на пласке блюдо.
Посипте сухарями і прикрасьте четвертинками перепелиних яєць.
Подавайте з листком свіжого базиліка. Смачного!