Овочевий салат з ковбасою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Приготуйте цей простий салат на вечерю чи обід. Він сподобається всьому сімейству. Капусту я вважаю за краще брати пекінську. Вона набагато соковитіше і м'якше, ніж білокачанна.
Салат з найдоступніших інгредієнтів, які є практично в кожному холодильнику. Яскравий і барвистий - він відмінно буде виглядати і на святковому столі. Спробуйте і ви! 
- Пекінська капуста - 200 грам
 - Ковбаса - 200 грам (напівкопчена)
 - Яблуко - 1 штук
 - Болгарський перець - 1 штук
 - Цибуля ріпчаста - 1 штук
 - Оцет 9% - 50 мілілітрів
 - Майонез - За смаком
 

Насамперед замаринуйте цибулю. Для цього його дрібно наріжте і залийте оцтом наполовину з водою. Дайте постояти хвилин 15. Потім рідину необхідно злити.

Для приготування салату наріжте пекінську капусту. Додайте до неї нарізану ковбасу.

Додайте нарізаний болгарський перець, терте яблуко і маринована цибуля. Заправте салат майонезом і перемішайте.

Смачного!