Овочевий салат з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте цей простий салат на вечерю чи обід. Він сподобається всьому сімейству. Капусту я вважаю за краще брати пекінську. Вона набагато соковитіше і м'якше, ніж білокачанна.
Салат з найдоступніших інгредієнтів, які є практично в кожному холодильнику. Яскравий і барвистий - він відмінно буде виглядати і на святковому столі. Спробуйте і ви!
- Пекінська капуста - 200 грам
- Ковбаса - 200 грам (напівкопчена)
- Яблуко - 1 штук
- Болгарський перець - 1 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Оцет 9% - 50 мілілітрів
- Майонез - За смаком
Насамперед замаринуйте цибулю. Для цього його дрібно наріжте і залийте оцтом наполовину з водою. Дайте постояти хвилин 15. Потім рідину необхідно злити.
Для приготування салату наріжте пекінську капусту. Додайте до неї нарізану ковбасу.
Додайте нарізаний болгарський перець, терте яблуко і маринована цибуля. Заправте салат майонезом і перемішайте.
Смачного!