Рецепт Овочеве рагу з куркою і кабачками фото

Овочеве рагу з куркою і кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Кабачок
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рагу готують в усі країнах, по всьому світу. Існує чимало різних рецептів. В цей входить ніжна курочка, кабачки та інші корисні і смачні овочі. Обов'язково приготуйте таке рагу для сім'ї!

Опис приготування:

Цей рецепт рагу обов'язково вам стане в нагоді. Блюдо виходить ніжним і соковитим. У ньому містяться лише корисні і легкі інгредієнти. Його можна їсти на вечерю і не боятися набрати зайві кілограми. Щоб дізнатися, як приготувати овочеве рагу з куркою і кабачками, прочитайте цей рецепт.

  • Курка - 700 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Капуста білокачанна - 350 грам
  • Кабачки - 300 грам
  • Морква - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Суміш перців - За смаком
  • Зелень - За смаком
овочеве рагу з куркою і кабачками - фото крок 1
Курку вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім розріжте її на невеликі шматочки. Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте в ньому курочку до золотистої скоринки.
овочеве рагу з куркою і кабачками - фото крок 2
Цибулю і моркву очистіть і вимийте. Наріжте цибулю довільно, а морква - кружечками. Додайте овочі до курки і приправте їх спеціями і сіллю. Гасіть інгредієнти п'ять хвилин.
овочеве рагу з куркою і кабачками - фото крок 3
Очистіть картопля, вимийте, наріжте його кубиками або брусочками. Капусту наріжте смужками. Потім додайте овочі в сковорідку і тушкуйте ще десять хвилин.
овочеве рагу з куркою і кабачками - фото крок 4
Вимийте кабачки. Ображати у них з обох сторін кінчики і наріжте овочі кубиками, не очищаючи шкірку. Потім додайте їх до решти інгредієнтів і тушкуйте ще десять хвилин.
овочеве рагу з куркою і кабачками - фото крок 5
Зелень вимийте і висушіть. Наріжте її дрібно. Очистіть від лушпиння часник, нарубати його ножем. За хвилину до готовності страви додайте в нього зелень з часником.

Схожі рецепти