Овочеве рагу з куркою і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Рагу готують в усі країнах, по всьому світу. Існує чимало різних рецептів. В цей входить ніжна курочка, кабачки та інші корисні і смачні овочі. Обов'язково приготуйте таке рагу для сім'ї!
Цей рецепт рагу обов'язково вам стане в нагоді. Блюдо виходить ніжним і соковитим. У ньому містяться лише корисні і легкі інгредієнти. Його можна їсти на вечерю і не боятися набрати зайві кілограми. Щоб дізнатися, як приготувати овочеве рагу з куркою і кабачками, прочитайте цей рецепт.
- Курка - 700 грам
- Картопля - 500 грам
- Капуста білокачанна - 350 грам
- Кабачки - 300 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Суміш перців - За смаком
- Зелень - За смаком
Курку вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім розріжте її на невеликі шматочки. Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте в ньому курочку до золотистої скоринки.
Цибулю і моркву очистіть і вимийте. Наріжте цибулю довільно, а морква - кружечками. Додайте овочі до курки і приправте їх спеціями і сіллю. Гасіть інгредієнти п'ять хвилин.
Очистіть картопля, вимийте, наріжте його кубиками або брусочками. Капусту наріжте смужками. Потім додайте овочі в сковорідку і тушкуйте ще десять хвилин.
Вимийте кабачки. Ображати у них з обох сторін кінчики і наріжте овочі кубиками, не очищаючи шкірку. Потім додайте їх до решти інгредієнтів і тушкуйте ще десять хвилин.
Зелень вимийте і висушіть. Наріжте її дрібно. Очистіть від лушпиння часник, нарубати його ножем. За хвилину до готовності страви додайте в нього зелень з часником.