Оселедець під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Який салат першим приходить на розум, коли язик йде про святковий стіл? впевнена, що це оселедець під шубою. Її готують в кожному будинку, я не виключення. Дивіться, як приготувати оселедець під шубою!
Найкраще, звичайно, дати салату настоятися в холодильнику пару годин, а то і всю ніч. Так він вийде соковитіше і, як наслідок, смачніше. Саме такий варіант страви в моїй родині дуже полюбився. Раджу і вам. Смачно!
- Оселедець - 1 штука
- Буряк велика - 1 штука
- Морква - 5 штук
- Картопля - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Майонез - За смаком
1. Підготуйте продукти для салату. Відваріть все овочі (крім цибулі), остудіть їх і очистіть. Оселедець обробили на філе, видаліть максимально кісточки, шкіру, хребет, поріжте кубиками невеликого розміру.
2. Збираємо салат. Візьміть зручне велике блюдо. Першим шаром викладіть терту картоплю, зробіть майонезну сіточку.
3. На картопля покладіть шар порізаної оселедця.
4. На оселедець зверху розподіліть дрібно порізану ріпчасту і зелену цибулю.
5. Далі - морквяний шар і майонезна сіточка. Сіль і перець використовуйте за бажанням.
6. Останній шар - буряк. Прикрасьте майонезной сіточкою салат.
7. Оформіть салат зеленою цибулею, трояндочками з моркви. Наполягайте салат не менш 15 хвилин в холодильнику. Смачного!