«Оселедець під шубою» з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Класичні страви іноді теж потребують вдосконалення, згодні? Хочу поділитися цікавою і простий ідеєю, як приготувати "оселедець під шубою" з яблуком. Чи готові спробувати? запам'ятовуйте!
Чому яблуко? Все дуже просто - кисле яблуко чудово поєднується і з рибою, і з овочами. Рекомендую вибирати саме щільне і кисле яблуко, а не солодке. А в іншому, все як в традиційному рецепті. Якщо ви хочете більш докладно дізнатися, покрокові фото з описом процесу представляю вашій увазі.
- Оселедець - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Картопля - 3 штуки
- Сіль і майонез - За смаком
2. Оселедець очистіть, видаліть ретельно все кісточки.
4. Зверху рівним шаром розподіліть дрібно нарізану цибулю.
6. Наступний шар - терту картоплю. Додати сіль за смаком.
8. Натріть на тертці моркву і викладіть рівним шаром. Знову - трохи солі.
10. Останній шар - тертий буряк. Верх промажьте майонезом і залиште салатик на пару годин, щоб він просочився.