Рецепт «Оселедець під шубою» з яблуком фото

«Оселедець під шубою» з яблуком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Класичні страви іноді теж потребують вдосконалення, згодні? Хочу поділитися цікавою і простий ідеєю, як приготувати "оселедець під шубою" з яблуком. Чи готові спробувати? запам'ятовуйте!

Чому яблуко? Все дуже просто - кисле яблуко чудово поєднується і з рибою, і з овочами. Рекомендую вибирати саме щільне і кисле яблуко, а не солодке. А в іншому, все як в традиційному рецепті. Якщо ви хочете більш докладно дізнатися, покрокові фото з описом процесу представляю вашій увазі.

  • Оселедець - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Картопля - 3 штуки
  • Сіль і майонез - За смаком
2. Оселедець очистіть, видаліть ретельно все кісточки.
4. Зверху рівним шаром розподіліть дрібно нарізану цибулю.
6. Наступний шар - терту картоплю. Додати сіль за смаком.
8. Натріть на тертці моркву і викладіть рівним шаром. Знову - трохи солі.
10. Останній шар - тертий буряк. Верх промажьте майонезом і залиште салатик на пару годин, щоб він просочився.

Схожі рецепти