Рецепт Оселедець під шубою класична з яблуком (простий рецепт) фото

Оселедець під шубою класична з яблуком (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати оселедець під шубою класичну з яблуком. Дивно смачний салат, який традиційно готують на Новий рік. Спробуємо приготувати його будинку і ми!

Блюдо готується легко, проте це не заважає йому бути центральним на вашому святковому столі. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку, якщо ще цього не робили. Буде дуже смачно!

  • Філе оселедця - 1 штука
  • Картопля, морква - по 300 Грам
  • Яблука несолодкі - 200 грам
  • Буряк - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
1
Для того, щоб приготувати оселедець під шубою класичну з яблуком, необхідно відварити картоплю і моркву. Остужаем овочі і натираємо їх на дрібній тертці в окремі ємності.
2
Філе оселедця акуратно нарізаємо дрібними кубиками. Точно також чинимо з ріпчастою цибулею, проте його необхідно замаринувати в маринаді з оцтом, цукром і сіллю. Так ми позбудемося від зайвої гіркоти, яка властива цибулі.
3
Яблука промиваємо, очищаємо від шкірки і також натираємо на тертці. Зелену цибулю промиваємо, сушимо і нарізаємо кільцями.
Тепер приступаємо до формування салату. Для цього на блюдо викладаємо буряк, потім промазуємо її майонезом. Після буряка викладаємо моркву і всі інші інгредієнти по черзі, помазуючи кожен шар майонезом.
4
Верхній шар, змащений соусом, присипаємо зеленою цибулею. Перед подачею салат бажано остудити в холодильнику протягом 2 годин. Оселедець під шубою з яблуками готова, смачного!

Схожі рецепти