Оселедець під шубою з сьомгою і яблуком 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Задумали приготувати оселедець під шубою, а оселедця-то немає? Спробуйте додати сьомгу і яблуко, блюдо від цього тільки виграє. Незвичайне смакове поєднання додасть салату свіжості і насиченості!
Розповім, як приготувати оселедець під шубою з сьомгою і яблуком. В даному випадку, сьомга замінює оселедець, і повинен сказати, що у неї це дуже добре виходить. Якщо вибрати не надто солодке яблуко, в салат додасться якась приємна кислинка. Вдалого приготування! 
- Сьомга - 350 грам
 - Картопля - 2 штуки (відвареної)
 - Буряк - 1 штука (відварна)
 - Морква - 1 штука (відварна)
 - Яблуко - 1 штука
 - Яйця - 2-3 штук (зварені круто)
 - Майонез - За смаком
 - Зелень, маслини і кукурудза - За смаком (для прикраси)
 

Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля, морква і яйця відваріть. Сьомгу нарізаємо невеликими кубиками і викладаємо на дно салатниці.

Змащуємо рибу шаром майонезу.

Відварну картоплю очищаємо, трьом на тертці і висипаємо на майонез.

Знову змащуємо майонезом.

Подрібнюємо цибулю, присипаємо їм майонезний шар. Рівномірно розподіляємо цибулю по всій поверхні.

Відварені яйця очищаємо, трьом на тертці і також додаємо в салат наступним шаром.

Змащуємо майонезом. Яблуко очищаємо від шкірки і насіння, трьом на дрібній тертці. Викладаємо наступним шаром.

Викладаємо на яблуко терту відварну моркву.

Зверху - майонез і терта відварений буряк. Надаємо верхівці салату гарний вигляд і прикрашаємо страву зеленню, маслинами і кукурудзою. Перед подачею на стіл ставимо салат в холодильник на 3 години для просочення. Смачного!