Рецепт Оселедець під шубою з сьомгою і яблуком фото

Оселедець під шубою з сьомгою і яблуком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Сьомга
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Салати

Задумали приготувати оселедець під шубою, а оселедця-то немає? Спробуйте додати сьомгу і яблуко, блюдо від цього тільки виграє. Незвичайне смакове поєднання додасть салату свіжості і насиченості!

Розповім, як приготувати оселедець під шубою з сьомгою і яблуком. В даному випадку, сьомга замінює оселедець, і повинен сказати, що у неї це дуже добре виходить. Якщо вибрати не надто солодке яблуко, в салат додасться якась приємна кислинка. Вдалого приготування!

  • Сьомга - 350 грам
  • Картопля - 2 штуки (відвареної)
  • Буряк - 1 штука (відварна)
  • Морква - 1 штука (відварна)
  • Яблуко - 1 штука
  • Яйця - 2-3 штук (зварені круто)
  • Майонез - За смаком
  • Зелень, маслини і кукурудза - За смаком (для прикраси)
оселедець під шубою з сьомгою і яблуком - фото крок 1
Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля, морква і яйця відваріть. Сьомгу нарізаємо невеликими кубиками і викладаємо на дно салатниці.
оселедець під шубою з сьомгою і яблуком - фото крок 2
Змащуємо рибу шаром майонезу.
оселедець під шубою з сьомгою і яблуком - фото крок 3
Відварну картоплю очищаємо, трьом на тертці і висипаємо на майонез.
оселедець під шубою з сьомгою і яблуком - фото крок 4
Знову змащуємо майонезом.
оселедець під шубою з сьомгою і яблуком - фото крок 5
Подрібнюємо цибулю, присипаємо їм майонезний шар. Рівномірно розподіляємо цибулю по всій поверхні.
оселедець під шубою з сьомгою і яблуком - фото крок 6
Відварені яйця очищаємо, трьом на тертці і також додаємо в салат наступним шаром.
оселедець під шубою з сьомгою і яблуком - фото крок 7
Змащуємо майонезом. Яблуко очищаємо від шкірки і насіння, трьом на дрібній тертці. Викладаємо наступним шаром.
оселедець під шубою з сьомгою і яблуком - фото крок 8
Викладаємо на яблуко терту відварну моркву.
оселедець під шубою з сьомгою і яблуком - фото крок 9
Зверху - майонез і терта відварений буряк. Надаємо верхівці салату гарний вигляд і прикрашаємо страву зеленню, маслинами і кукурудзою. Перед подачею на стіл ставимо салат в холодильник на 3 години для просочення. Смачного!

Схожі рецепти