Оселедець під шубою з сьомгою і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Задумали приготувати оселедець під шубою, а оселедця-то немає? Спробуйте додати сьомгу і яблуко, блюдо від цього тільки виграє. Незвичайне смакове поєднання додасть салату свіжості і насиченості!
Розповім, як приготувати оселедець під шубою з сьомгою і яблуком. В даному випадку, сьомга замінює оселедець, і повинен сказати, що у неї це дуже добре виходить. Якщо вибрати не надто солодке яблуко, в салат додасться якась приємна кислинка. Вдалого приготування!
- Сьомга - 350 грам
- Картопля - 2 штуки (відвареної)
- Буряк - 1 штука (відварна)
- Морква - 1 штука (відварна)
- Яблуко - 1 штука
- Яйця - 2-3 штук (зварені круто)
- Майонез - За смаком
- Зелень, маслини і кукурудза - За смаком (для прикраси)
Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля, морква і яйця відваріть. Сьомгу нарізаємо невеликими кубиками і викладаємо на дно салатниці.
Змащуємо рибу шаром майонезу.
Відварну картоплю очищаємо, трьом на тертці і висипаємо на майонез.
Знову змащуємо майонезом.
Подрібнюємо цибулю, присипаємо їм майонезний шар. Рівномірно розподіляємо цибулю по всій поверхні.
Відварені яйця очищаємо, трьом на тертці і також додаємо в салат наступним шаром.
Змащуємо майонезом. Яблуко очищаємо від шкірки і насіння, трьом на дрібній тертці. Викладаємо наступним шаром.
Викладаємо на яблуко терту відварну моркву.
Зверху - майонез і терта відварений буряк. Надаємо верхівці салату гарний вигляд і прикрашаємо страву зеленню, маслинами і кукурудзою. Перед подачею на стіл ставимо салат в холодильник на 3 години для просочення. Смачного!