Оселедець під яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний салат "оселедець під яблуком" я вважаю за краще робити відразу в яблучках. Дуже красиво і апетитно виходить. Спробуйте.
Отже, приступимо до приготування. Оселедець під яблуком готується дуже просто і швидко, у вас піде на неї менше півгодини.
1. Для початку почистіть оселедець від шкірку і кісток, якщо є необхідність. Наріжте маленькими шматочками.
2. Почистіть червона цибуля. Наріжте його дрібно.
3. Мариновані огірки наріжте маленькими кубиками.
4. Тепер помийте яблука. Розріжте їх навпіл. Дістаньте серцевину. І акуратно виріжте м'якоть, залишивши трохи з боків, щоб наші формочки з яблук трималися.
5. М'якоть яблук натріть на крупній тертці або наріжте маленькими кубиками.
6. Всі інгредієнти перемішайте, заправте майонезом, сіль за смаком.
7. Викладайте в формочки з яблук. Дивіться, щоб в формочках була однакова кількість салату.
От і все. Подавайте до столу. Смачного.
- Яблука - 2 штуки
- Філе оселедця - 400 грам
- Червона цибуля - 1 штука
- Мариновані огірки - 2 штуки
- Майонез - 2-4 Ст. Ложок
1. Для початку почистіть оселедець від шкірку і кісток, якщо є необхідність. Наріжте маленькими шматочками.
2. Почистіть червона цибуля. Наріжте його дрібно.
3. Мариновані огірки наріжте маленькими кубиками.
4. Тепер помийте яблука. Розріжте їх навпіл. Дістаньте серцевину. І акуратно виріжте м'якоть, залишивши трохи з боків, щоб наші формочки з яблук трималися.
5. М'якоть яблук натріть на крупній тертці або наріжте маленькими кубиками.
6. Всі інгредієнти перемішайте, заправте майонезом, сіль за смаком.
7. Викладайте в формочки з яблук. Дивіться, щоб в формочках була однакова кількість салату.
От і все. Подавайте до столу. Смачного.