Рецепт Омлет зі сметаною на сковороді фото

Омлет зі сметаною на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо хочете урізноманітнити своє харчування, найпростіший спосіб - приготувати чудовий омлет зі сметаною. Смачне і швидке блюдо.

Опис приготування:

Досить простий рецепт, чудово підійде для початківця кухаря. Сметану використовуйте будь-яку - жирну або знежирену на свій смак. Отже, як приготувати омлет зі сметаною на сковороді?

1. Розбийте яйця в миску і збийте за допомогою віночка.

2. Додайте сіль, сметану і борошно, ще раз добре збийте.

3. Подрібніть зелень і додайте в омлетну масу.

4. Розігрійте рослинне масло на сковороді на середньому вогні і влийте підготовлений омлет.

5. Обсмажуйте протягом 5 хвилин на середньому вогні під кришкою до золотистого кольору. У процесі смаження один раз переверніть.

Готовий омлет викладіть на тарілку і подайте в гарячому вигляді. Виглядає дуже красиво і апетитно.

Смачного!


  • Яйце - 4 штуки
  • Крем - 0, 75 склянки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, зелень - За смаком
Досить простий рецепт, чудово підійде для початківця кухаря. Сметану використовуйте будь-яку - жирну або знежирену на свій смак. Отже, як приготувати омлет зі сметаною на сковороді?

1. Розбийте яйця в миску і збийте за допомогою віночка.

2. Додайте сіль, сметану і борошно, ще раз добре збийте.

3. Подрібніть зелень і додайте в омлетну масу.

4. Розігрійте рослинне масло на сковороді на середньому вогні і влийте підготовлений омлет.

5. Обсмажуйте протягом 5 хвилин на середньому вогні під кришкою до золотистого кольору. У процесі смаження один раз переверніть.

Готовий омлет викладіть на тарілку і подайте в гарячому вигляді. Виглядає дуже красиво і апетитно.

Смачного!

Схожі рецепти