Омлет зі сметаною на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете урізноманітнити своє харчування, найпростіший спосіб - приготувати чудовий омлет зі сметаною. Смачне і швидке блюдо.
Досить простий рецепт, чудово підійде для початківця кухаря. Сметану використовуйте будь-яку - жирну або знежирену на свій смак. Отже, як приготувати омлет зі сметаною на сковороді?
1. Розбийте яйця в миску і збийте за допомогою віночка.
2. Додайте сіль, сметану і борошно, ще раз добре збийте.
3. Подрібніть зелень і додайте в омлетну масу.
4. Розігрійте рослинне масло на сковороді на середньому вогні і влийте підготовлений омлет.
5. Обсмажуйте протягом 5 хвилин на середньому вогні під кришкою до золотистого кольору. У процесі смаження один раз переверніть.
Готовий омлет викладіть на тарілку і подайте в гарячому вигляді. Виглядає дуже красиво і апетитно.
Смачного!
- Яйце - 4 штуки
- Крем - 0, 75 склянки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, зелень - За смаком
1. Розбийте яйця в миску і збийте за допомогою віночка.
2. Додайте сіль, сметану і борошно, ще раз добре збийте.
3. Подрібніть зелень і додайте в омлетну масу.
4. Розігрійте рослинне масло на сковороді на середньому вогні і влийте підготовлений омлет.
5. Обсмажуйте протягом 5 хвилин на середньому вогні під кришкою до золотистого кольору. У процесі смаження один раз переверніть.
Готовий омлет викладіть на тарілку і подайте в гарячому вигляді. Виглядає дуже красиво і апетитно.
Смачного!