Омлет з помідорами та цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Іноді кулінарія стає мистецтвом. Коли ми не механічно варимо суп, який вже набрид, а проявляємо фантазію, прикрашаємо блюдо і вкладаємо душу. Навіть звичайний рецепт може стати гарним.
Здавалося б, всього лише варто нарізати по-іншому інгредієнти, і відразу виходить незвичайний вид. Порадуйте своїх близьких, подивіться, як приготувати омлет з помідорами і цибулею. Додати щось від себе не забороняється. З ранку така закуска стане справжньою окрасою столу, підніме всім настрій і вгамує голод.
- Вершкове масло - 10 грам
- Молоко - 75 мілілітрів
- Помідор - 2 штуки
- Яйце - 5 штук
- Зелена цибуля, перо - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку збийте яйця виделкою або міксером.
2. Потім підливаючи молоко, продовжуйте збивати. Додайте сіль і перець.
3. Далі розігрійте на сковороді олію і влийте яєчну масу. Залиште її під кришкою на 3 хвилини.
4. В цей час дрібно наріжте цибулю. Наріжте часточками помідори.
5. Потім викладіть помідори і цибулю до яєць на сковороду.
6. Через пару хвилин омлет буде готовий. Подавайте його з беконом і хлібом. Смачного сніданку!