Омлет з петрушкою і зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і дуже смачна страва на сніданок - омлет з петрушкою і зеленою цибулею. Приготований за цим рецептом з фото, омлет виходить дуже ніжним, повітряним, з легкою текстурою.
Омлет - найпростіше блюдо, проте в його приготуванні є певні нюанси, описані в цьому рецепті з фото. Приготувати легкий і ніжний омлет, щоб він не пригоріла, не так-то просто, як здається на перший погляд. Однак якщо ви будете чітко слідувати цим рецептом з фото, омлет з петрушкою у вас вийде відмінний. Омлет - це кращий сніданок, який тільки можна собі уявити!
- Яйце - 1 штука
- Петрушка - - За смаком
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Сіль, перець - - За смаком
- Зелена цибуля - - За смаком
Дрібно нарізаємо зелену цибулю.
Дрібно рубаємо петрушку.
У мисочку розбиваємо яйце, туди ж додаємо петрушку і зелену цибулю.
Гарненько перемішуємо.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло, виливаємо в нього нашу яєчну суміш. Солимо, перчим.
Обсмажуємо на середньому вогні до готовності з обох сторін.
Смачного!