Омлет з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Омлет з молоком - класичний рецепт приготування страви з яєць. Рецепт можна ускладнити, якщо додати в нього різноманітні інгредієнти: зелень, помідори, бекон, болгарський перець, морепродукти і т.Д.
Приготування:
Розбити яйця в миску. Додати борошно, молоко і сіль. Збити віночком до однорідної консистенції. Розігріти олію на середньому вогні. Вилити яєчну суміш на сковороду і смажити протягом 10-15 хвилин.
- Яєць - 5 штук
- Молока - 100 мілілітрів
- Борошна - 1/2 Ст. Ложки
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Соняшникова олія - За смаком
Приготування:
Розбити яйця в миску. Додати борошно, молоко і сіль. Збити віночком до однорідної консистенції. Розігріти олію на середньому вогні. Вилити яєчну суміш на сковороду і смажити протягом 10-15 хвилин.
Розбити яйця в миску. Додати борошно, молоко і сіль. Збити віночком до однорідної консистенції. Розігріти олію на середньому вогні. Вилити яєчну суміш на сковороду і смажити протягом 10-15 хвилин.