Омлет на сковороді з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, омлет на сковороді з молоком в домашніх умовах повинен спробувати приготувати кожна людина, - ідеальний збалансований сніданок, який ще й готується в лічені хвилини, спробуйте!
Уже відразу, дивлячись на інгредієнти, вам повинно стати зрозуміло, що вишукувань цей класичний рецепт омлету на сковороді з молоком містити не буде. Так, і вони Acem, якщо язик йде про швидкої закуски, як то кажуть, "на століття "? Саме тому смачно приготувати омлет повинна вміти кожна господиня, - як раз для випадків, коли стояти біля плити годинами немає полювання. Приступаємо:
1. Яйця розбиваємо в одну посуд, і починаємо їх збивати з сіллю і перцем віночком, поки не почне з'являтися пінка. Особливої пишності вашому омлету, до речі, додасть окреме збивання жовтків і білків.
2. Доливаємо молоко в розрахунку 4 ложки на одне яйце.
3. Тепер розігріваємо на середньому вогні сковорідку, і кубиками викладаємо масло. Кількість масла, ясне діло, підбирається індивідуально.
4. Як тільки масло почне танути, - виливаємо нашу яєчно-молочну суміш на сковороду.
5. Смажимо на середньому вогні до моменту, поки краю не посветлеют і зарум'яняться. Зменшуємо вогонь, і тримаємо до тих пір, поки і серединка не буде готова.
От і все! Омлет найкраще подавати з овочевим гарніром, і прикрасити зеленню, хоча ви можете експериментувати як завгодно, щоб цей простий рецепт омлету на сковороді з молоком подобався вам ще більше, - додавати овочі, фарш, або тертий сир прямо в сковорідку, наприклад. Вдалою готування!
- Яйця - 4 штуки
- Молоко - 8 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Яйця розбиваємо в одну посуд, і починаємо їх збивати з сіллю і перцем віночком, поки не почне з'являтися пінка. Особливої пишності вашому омлету, до речі, додасть окреме збивання жовтків і білків.
2. Доливаємо молоко в розрахунку 4 ложки на одне яйце.
3. Тепер розігріваємо на середньому вогні сковорідку, і кубиками викладаємо масло. Кількість масла, ясне діло, підбирається індивідуально.
4. Як тільки масло почне танути, - виливаємо нашу яєчно-молочну суміш на сковороду.
5. Смажимо на середньому вогні до моменту, поки краю не посветлеют і зарум'яняться. Зменшуємо вогонь, і тримаємо до тих пір, поки і серединка не буде готова.
От і все! Омлет найкраще подавати з овочевим гарніром, і прикрасити зеленню, хоча ви можете експериментувати як завгодно, щоб цей простий рецепт омлету на сковороді з молоком подобався вам ще більше, - додавати овочі, фарш, або тертий сир прямо в сковорідку, наприклад. Вдалою готування!