Омлет з манкою і молоком
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайне поєднання манки і яєць може здатися на перший погляд, але це не так, оскільки омлет з манкою і молоком в домашніх умовах виходить чудовим. Ця страва на швидку руку.
Спробуйте приготувати омлет з манкою і молоком в домашніх умовах і ви не пошкодуєте. Таке блюдо чудово смакує зі свіжими овочами і сиром. На швидку руку - це ідеальне рішення другої страви. За смаком омлет можна приготувати з ковбасою, сиром, шинкою, грибами, зеленню і т.Д.
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 100 грам
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 30 грам
1. Беремо 2-3 яйця (в залежності від кількості порцій), додаємо молоко і сіль. Гарненько збиваємо.
2. Додаємо дві столові ложки манки і продовжуємо збивати. Краще скористатися міксером.
3. Виходить така маса. Якщо дати постояти їй близько 15 хвилин, манка набубнявіє і маса вийде більш густий.
4. Розтоплюємо вершкове масло і виливаємо на сковороду нашу яєчну масу. Накриваємо кришкою і смажимо до готовності.
2. Омлет буде готовий, коли його поверхня стане матовою.
6. Викладаємо омлет на тарілку і презентуємо як завгодно. Можна додати зелень петрушки і подати омлет разом зі свіжими овочами.