Омлет з молоком з содою
(покроковий рецепт з фото)
Пишний і смачний омлет у вас вийде, якщо ви в яєчно-молочну суміш додасте пару пучок соди. Від такого апетитного сніданку не відязикаться ніхто з ваших рідних, головне - не переборщіть з содою!
Просте блюдо в приготуванні у вас вийде дуже пишним і соковитим. Найкраще готувати омлет з фермерських курячих яєць - в них більш яскравий жовток і вони більш корисні. Готуйте окремо порції для кожного члена сім'ї, подаючи їх гарячими. Особливо омлет смачний з сиром!
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Сода - 2 щіпки
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
Підготуйте зазначені інгредієнти. Молоко можете використовувати будь-який жирності.
Вбийте курячі яйця в глибоку ємність, сіль і poperčite. Збийте протягом 2-3 хвилин.
Влийте молоко будь-якої жирності і перемішайте.
Всипте харчову соду. Трохи - як би посоліть. Якщо переборщити з цим продуктом, то отримаєте дуже гіркий на смак омлет!
Прогрійте сковороду з рослинним маслом на плиті, включаючи помірний нагрів. Влийте на неї яєчно-молочну суміш. Відразу ж накрийте кришкою і зменшіть нагрів до мінімального. Смажте омлет близько 6-8 хвилин.
Через зазначений час він вийде пишним і пористим, високим. Вимкніть нагрів.
Подавайте омлет на молоці з содою до столу теплим, можна зі сметаною або іншим соусом.