«Манник» з содою
(покроковий рецепт з фото)
Все частіше господині вважають за краще пекти з розпушувачем. Однак в даному випадку сода - Саме те, що потрібно! З нею тісто виходить повітряним, а готовий пиріг - пористим і дуже м'яким. Рекомендую!
Це не тільки простий, але і досить швидкий варіант приготування "манника" з содою. Саму крупу я перед випічкою не наполягаю, що істотно заощаджує час на кухні. Форму для випічки обов'язково застеліть пергаментом або змастіть маслом і присипте манкою. Недорогий, ситний і смачний приклад домашньої випічки. Раджу не проходити повз!
- Кефір - 1 Склянка
- Крупа манна - 1 Склянка
- Цукор - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1/2 чайних ложки
1
Насамперед включіть її і нехай гріється до 180 градусів.
2
У глибоку миску надішліть яйце з цукром і збийте протягом 1-2 хвилин.
3
Додайте манку і кефір, продовжуючи збивати.
4
В кінці всипте соду, ще раз перемішайте і перекладіть тісто у жароміцних форму.
5
Випікайте хвилин 35-45 до готовності. Перед подачею пиріг можна посипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!