Рецепт «Манник» з содою фото

«Манник» з содою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Манька , Сода
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Манник
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Все частіше господині вважають за краще пекти з розпушувачем. Однак в даному випадку сода - Саме те, що потрібно! З нею тісто виходить повітряним, а готовий пиріг - пористим і дуже м'яким. Рекомендую!

Опис приготування:

Це не тільки простий, але і досить швидкий варіант приготування"манника" з содою. Саму крупу я перед випічкою не наполягаю, що істотно заощаджує час на кухні. Форму для випічки обов'язково застеліть пергаментом або змастіть маслом і присипте манкою. Недорогий, ситний і смачний приклад домашньої випічки. Раджу не проходити повз!

  • Кефір - 1 Склянка
  • Крупа манна - 1 Склянка
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 1/2 чайних ложки
1
Насамперед включіть її і нехай гріється до 180 градусів.
2
У глибоку миску надішліть яйце з цукром і збийте протягом 1-2 хвилин.
3
Додайте манку і кефір, продовжуючи збивати.
4
В кінці всипте соду, ще раз перемішайте і перекладіть тісто у жароміцних форму.
5
Випікайте хвилин 35-45 до готовності. Перед подачею пиріг можна посипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти