Омлет з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Омлет - це ідеальний сніданок. Швидко, ситно і поживно. Ділюся рецептом омлету з грибами - однією з сотень варіацій приготування цього класичного ранкового страви.
Сніданок - це, як відомо, найважливіший прийом їжі, тому до його приготування потрібно ставитися уважно. Омлети вважаються чи не ідеальним сніданком - вони дуже ситні і поживні, з'ївши порцію омлету про голод забуваєш як мінімум до обіду, а то і довше. Особисто я дуже люблю омлет з грибами - він виходить ще більш ситний, але засвоюється в шлунку так само швидко, як і звичайний омлет. Якщо мій день починається з омлету з грибами - значить, день буде вдалим
- Яйця - 4 штуки
- Цибулина - 1/2 штуки
- Печериці - 6-8 штук
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 10 грам
- Твердий сир - 30 грам
- Сіль, перець - - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
У сковороді на оливковій олії обсмажуємо до золотистого дрібно нарізану цибулю.
Додаємо нарізані печериці, перемішуємо.
Обсмажуємо цибулю з грибами до готовності грибів, солимо і перчимо до смаку.
Додаємо сметану.
Перемішуємо, готуємо ще одну хвилину і знімаємо з вогню.
Віночком збиваємо яйця з невеликою кількістю солі.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло.
Вливаємо в сковороду яєчну суміш.
Чекаємо, поки яйця схопляться.
Накриваємо сковороду кришкою і готуємо омлет на середньому вогні до повної готовності.
Викладаємо готовий омлет на тарілку, на його половину викладаємо гриби, посипаємо тертим сиром.
Накриваємо гриби другою половинкою омлету і подаємо.
Смачного!