Омлет з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий десерт порадує вас і ваших близьких. Омлет з бананом виходить ніжним, повітряним з чудовим ароматом і смаком. Готується швидко і легко.
Приступаючи до приготування десерту поріжте банани дрібними кубиками. Розчиніть в розтопленому маслі цукор і обсмажте в цій суміші банани. Збийте яйця зі сметаною, додайте мускатний горіх, висівки і банани. Ще раз збийте і розкладіть суміш у форми для запікання, попередньо змащені маслом. Запечіть в духовці протягом 15 хвилин при 180 градусах. Готовий омлет можна прикрасити шматочками свіжих бананів, йогуртом і шоколадом. Смачного!
- Крем - 75 грам
- Вершкове масло - 15 грам
- Яйця - 2 штуки
- Банан - 1 штука
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Висівки вівсяні - 2 Ст. Ложки
- Горіх мускатний - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - За смаком
Банан порізати невеликими кубиками.
Розтопити вершкове масло, додайте на сковороду цукор і розмішуйте до його повного розчинення. Потім викладіть банани, посипте корицею і обсмажте протягом п'яти хвилин постійно помішуючи.
Збийте яйця зі сметаною, додайте мускатний горіх і висівки, перемішайте.
Додайте в суміш банани і ще раз збийте.
Викладіть суміш у форми для запікання, попередньо змащені маслом. Запечіть в духовці протягом 15 хвилин при 180 градусах. Готовий омлет можна прикрасити шматочками свіжих бананів, йогуртом і шоколадом.