«Олів'є» з куркою і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Салат "олів'є" люблять багато. Ця закуска давно завоювала одне з перших місць на наших обідніх столах в будні і свята. Пропоную рецепт цього салату з куркою і яблуком.
Салат "олів'є" можуть готувати всі. У моєму рецепті замість вареної ковбаси я взяла відварене куряче м'ясо і додала зелене, кисле яблуко. Саме яблуко надає страві свіжість. Огірки можна класти мариновані або солоні. Лук бажано не дуже гіркий: salatnyi, зелений. Заправити краще майонезом зі сметаною, так "олів'є" буде менш жирним.
- Курка - 250 грам (відварна)
- Картопля - 2 штуки
- Куряче яйце - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1-2 штук (маринований)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука(salatnyi)
- Яблуко - 1 штука (зелене)
- Горошок зелений - 100 грам (консервований)
- Майонез - 100 грам
- Крем - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Також зваріть морква, прохолодний, очистіть і наріжте. Додайте в салат.
Салатний цибулю очистіть, помийте, дрібно наріжте.
Яйця зваріть круто, охолодити і очистити, дрібно наріжте.