Рецепт «Олів'є» з куркою і яблуком фото

«Олів'є» з куркою і яблуком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Яблука
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат олів'є

Салат "олів'є" люблять багато. Ця закуска давно завоювала одне з перших місць на наших обідніх столах в будні і свята. Пропоную рецепт цього салату з куркою і яблуком.

Салат "олів'є" можуть готувати всі. У моєму рецепті замість вареної ковбаси я взяла відварене куряче м'ясо і додала зелене, кисле яблуко. Саме яблуко надає страві свіжість. Огірки можна класти мариновані або солоні. Лук бажано не дуже гіркий: salatnyi, зелений. Заправити краще майонезом зі сметаною, так "олів'є" буде менш жирним.

  • Курка - 250 грам (відварна)
  • Картопля - 2 штуки
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Огірок - 1-2 штук (маринований)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука(salatnyi)
  • Яблуко - 1 штука (зелене)
  • Горошок зелений - 100 грам (консервований)
  • Майонез - 100 грам
  • Крем - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
Також зваріть морква, прохолодний, очистіть і наріжте. Додайте в салат.
Салатний цибулю очистіть, помийте, дрібно наріжте.
Яйця зваріть круто, охолодити і очистити, дрібно наріжте.

Схожі рецепти