«Олів'є» з куркою і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.
Салат"Олів'є" люблять багато. Ця закуска давно завоювала одне з перших місць на наших обідніх столах в будні і свята. Пропоную рецепт цього салату з куркою і яблуком.
Опис приготування:
Салат"Олів'є" можуть готувати всі. У моєму рецепті замість вареної ковбаси я взяла відварене куряче м'ясо і додала зелене, кисле яблуко. Саме яблуко надає страві свіжість. Огірки можна класти мариновані або солоні. Лук бажано не дуже гіркий: salatnyi, зелений. Заправити краще майонезом зі сметаною, так"Олів'є" буде менш жирним.
- Курка - 250 грам (відварна)
- Картопля - 2 штуки
- Куряче яйце - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1-2 штук (маринований)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука(salatnyi)
- Яблуко - 1 штука (зелене)
- Горошок зелений - 100 грам (консервований)
- Майонез - 100 грам
- Крем - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Візьміть всі інгредієнти для приготування салату.
Картоплю відварити в шкірці, охолодити і очистити. Наріжте дрібними кубиками і викладіть в салатник.
Також зваріть морква, прохолодний, очистіть і наріжте. Додайте в салат.
Маринований або солоний огірок дрібно наріжте, викладіть в салатник.
Додайте зелений горошок.
Салатний цибулю очистіть, помийте, дрібно наріжте.
Відварну курку наріжте і викладіть в салат.
Яблуко очистіть, помийте, видаліть серцевину і наріжте кубиками.
Яйця зваріть круто, охолодити і очистити, дрібно наріжте.
Салат заправте майонезом і сметаною, посоліть і поперчіть за смаком.
Перемішайте всі інгредієнти салату.
Салат"Олів'є" з куркою і яблуком готовий. Подавайте на закуску.